Šťastní nastávajúci rodičia.Instagram/LAURA KULHÁNEK CHREBETOVÁ
StoryEditor

Laura a Martin z Love Islandu prezradili pohlavie bábätka. Ste zvedaví čo to bude?

03.03.2024, 08:00
Celebrity

Laura a Martin Kulhánkovci sú víťazmi zo šou Love Island. Tento pár je dôkazom toho, že na ostrove lásky to nie je len o chvíľkovom poblúznení, ale vznikajú tam skutočné vzťahy, ktorým to funguje aj po šou.

Medzi Martinom a Laurou to iskrilo od začiatku a napokon aj celú šou vyhrali. Potom to už nabralo rýchly spád.

Ideálne načasovanie?

Zamilovaná dvojica nič nenechala na náhodu a hneď po skončení šou začali spolu bývať. Krátko na to si zaobstarali prvý spoločný domček, ktorý si postupne zveľaďujú. Pár pravidelne zverejňuje spoločné zamilované fotografie a preto nikoho neprekvapilo, keď Martin svoju lásku požiadal v máji 2022 o ruku a to priamo v talianskom Miláne. O rok na to, v auguste si snúbenci povedali svoje áno. Romantická svadba sa niesla v tradičnom duchu, no okrem svadobných obrúčok si mladomanželia darovali aj spoločné tetovanie a tatérka za nimi prišla priamo na svadobnú hostinu. Ich predlaktie tak od tohto dňa zdobia tieto číslice: 224 – TWO DAY, TWO MORROW, FOUR EVER.

image

O krásnej novinke informovali z dovolenky.

Instagram/LAURA KULHÁNEK CHREBETOVÁ

Bude to...

Tehotenstvo si mladomanželia nechávali istý čas pre seba a o krásnu novinku sa pochválili počas Vianoc a to priamo z dovolenky na Zanzibare: „Budúce Vianoce už budú mať úplne iné grády, budeme mať totiž malého parťáka. Šťastné a Veselé všetkým.“ Nastávajúci rodičia sa so svojimi fanúšikmi podelili aj o informáciu či čakajú dievčatko, alebo chlapca. Dvojica si nechala upiecť tortu a po jej rozkrojení už bolo všetkým jasné, že sa ich rodina rozrastie o malého chlapčeka. Laura to okomentovala stručne: „A môžeme kupovať kopačky.“ Dvojici gratulujeme a držíme palce, aby všetko dobre dopadlo!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:52