Pochválili sa spoločnou fotografiou.Instagram/Sylvia Sulikova
StoryEditor

Andrej Danko je opäť zamilovaný. Po jeho boku je o 23 rokov mladšia žena, ktorú všetci poznáte

02.03.2024, 08:00
Celebrity

Andrej Danko (49) má dôvod na radosť. Je opäť šťastne zamilovaný a tentokrát je po jeho boku niekdajšia 1. vicemiss Slovensko z roku 2021, Sylvia Šulíková (26). Tá dokonca na svojho vyvoleného nešetrí slovami chvály a zverejnila už aj prvú fotku zo spoločnej dovolenky.

Sylvia a známy politik sú spolu údajne niekoľko mesiacov. Zdá sa, že sa konečne rozhodli svoj vzťah neoficiálne potvrdiť.

Dovolenka

Andrej Danko si teda skutočne vie vybrať. A zrejme má slabosť nielen pre krásne ženy, ale aj pre samotné meno Silvia, keďže presne tak sa volala aj jeho manželka, s ktorou sa rozviedol ešte v roku 2015. Jeho nová partnerka Sylvia je od neho mladšia o viac ako 20 rokov a zdá sa, že ju absolútne očaril. O ich vzťahu sa síce šuškalo už dlhšie, no ani jeden z nich informáciu nepotvrdil. Niekdajšia účastníčka súťaže krásy však prelomila mlčanie a zverejnila fotografiu z dovolenky, na ktorej jej robí spoločnosť práve známy politik. Dokonca na jeho adresu nešetrila slovami chvály a na otázku zvedavej fanúšičky, čo ju na politikovi očarilo, odpovedala: „Všetko...je veľmi vtipný, pozorný a veľký džentlmen. V skutočnosti je úplne iný ako ho vidíte a vnímate na obrazovkách. Je to skvelý človek s dobrým srdcom a ja ďakujem, že je mojou súčasťou.“

Je to tá pravá?

Od rozvodu mal Andrej Danko po svojom boku Alexandru Juhásovú, no tento vzťah nemal dlhú životnosť. Dlhoročnú partnerku Simonu Frantovú dokonca požiadal o ruku, no vzťahu odzvonilo skôr, než vôbec začali biť svadobné zvony. Kto vie, či mladučká Sylvia bude pre neho tou pravou a ako dlho im románik vydrží.

image

Syliva Šulíková tvrdí, že na politikovi sa jej páči úplne všetko.

Instagram/Sylvia Sulikova
image

Andrej Danko má slabosť pre krásne ženy.

Instagram/Sylvia Sulikova
image

Andrej Danko má novú priateľku.

Instagram/Andrej Danko
image

Nová partnerka Andreja Danka.

Instagram/Sylvia Sulikova
image

Sylvia si užívala dovolenku s Andrejom Dankom.

Instagram/Sylvia Sulikova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 15:58