Speváčka Jana KirschnerProfimedia - Standardis
StoryEditor

Speváčka Jana Kirschner skrýva pod tričkom anomáliu. Pod šatami nosí tajomstvo!

01.03.2024, 09:57
Celebrity

Jana Kirschner (45) sa prizná, že pod tričkom skrýva na pravom boku netradičnú anomáliu. Známa speváčka na seba bonzla čo má pod šatami.

Krásna speváčka Jana Kirschner sa opäť hlási o slovo. Známa umelkyňa pripravila nový album, ktorý si už čoskoro môžu fanúšikovia vypočuť. Nepochybne hudobníčka opäť ponúkne kvalitný výber skladieb. Okrem toho v relácii Záhady tela prezradila aj jeden prekvapivý detail. V relácii, kde všetci hostia na seba bonzú čo ich po fyzickej stránke na svojom tele neustále prekvapuje, povedala Jana niečo špeciálne. Pozitívne na sebe hodnotí jamky v lícach: "Za tie som rada, že som ich zdedila. Potom mám jedno znamienko, ktoré je vraj v tvare Austrálie," zasmiala. Keďže ho schováva pod tričkom na ľavom boku fanúšikom uniká. Kirschner nie je z tých umelkýň, ktoré by nosili krátke topy a vyzývavé kostými na svoje koncerty. 

Znamienko zdedili aj dcéry. Táto drobnosť pobavila publikom. Genetika sa proste nezaprie. 

S Janou bude v sobotu večer v tíme spevák Lasky. Málokto vie, že vždy usmiaty líder kapely Para vie rozprávať odzadu. Dokonca už ako trojročný vedel perfektne počítať. Moderátor Marián Miezga ho ihneď vyskúšal: "326 krát 16 je koľko?" Lasky s výsledkom nezaváhal.

Pozrite sa  

§

image

u

rtvs

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:14