Jana Kirschner.Instagram/Jana Kirschner
StoryEditor

Neuveriteľné! To, čo robí manžel Jany Kirschner každú noc vás zrejme poriadne zarazí

27.02.2024, 14:00
Celebrity

Janu Kirschner (45) netreba nijako zvlášť predstavovať. aj napriek tomu, že už roky žije v Londýne, na Slovensko sa stále rada vracia a pravidelne tu aj koncertuje. Pri jej tvorbe jej pomáha aj manžel Eddie Stevens, ten sa dokonca začal učiť po slovensky.

Jana s Eddiem majú dve dcéry, trinásť ročnú Matildu a deväť ročnú Yolanu. Zvládať ženskú prevahu zrejme nie je pre muzikanta vždy jednoduché.

Zvláštny zvyk

Hovorí sa „aký kraj, taký mrav“ a na odlišnosť zvykov asi sem tam narazí aj tento slovensko–anglický pár. To, že kráľovská rodina má v Británii množstvo fanúšikov a mnohí ňou doslova žijú, je fakt. A Brita v tomto smere v sebe nezaprie ani Eddie. V šou Jána Krause na neho speváčka prezradila, že o pol noci spieva hymnu a lúči sa s kráľom. Dnes už to síce nerobí každý večer, no kým žila kráľovná Alžbeta II., bol to jeho každodenný rituál. Odkedy je na tróne kráľ, hymnu síce stále spieva, no zďaleka nie každú noc.

image

Jana Kirschner.

Instagram/Jana Kirschner

Učí sa po slovensky

Jana tiež priznala, že Eddie sa učí po slovensky. Motiváciou mu bolo zrejme v prvom rade to, aby vedel, o čom sa speváčka rozpráva s ich spoločnými dcérami, keďže tento jazyk bol pre ne tým „tajným“. Podľa Jany dokonca rozumie viac, než sa tvári, že vie: „Tajne sa učí. My máme totižto ten tajný jazyk je tá slovenčina s mojimi dcérami. Takže vlastne ohovárame toho tatínka.“ Niektoré nadávky tak už má aj hudobník v malíčku a nič mu neutečie.

image

Jana Kirschner stále koncertuje aj na Slovensku.

Instagram/Jana Kirschner
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:09