Speváčka Tina. 
StoryEditor

Speváčka Tina vysvetlila, prečo má každé dieťa s iným partnerom. Dôvod vás pobaví

26.02.2024, 14:00
Celebrity

Speváčka Tina sa na istý čas stiahla z hudobnej scény, no dnes je späť a okrem iného pripravuje aj najväčší koncert jej kariéry. Aj to je zrejme dôvod, prečo nemá čas. Okrem práce sa naplno venuje svojím deťom, Leovi (11) a Aničke (9). A hoci by jej druhorodená po mladšom súrodencovi veľmi túžila, zrejme ostane jej prianie nesplnené. Aspoň zatiaľ.

Deti si väčšinou predstavujú veci veľmi jednoducho. Aj Tina musí čeliť zvedavým otázkam svojich detí a častokrát jej zrejme dochádzajú slová.

Túži po súrodencovi

Prvorodeného syna Lea má speváčka s futbalistom Richardom Lásikom. Ich vzťah stroskotal krátko po Leovom narodení, no Tina neodstala dlho sama a onedlho sa dala dokopy s raperom Separom. Tento vzťah aj svadba mnohých prekvapili a o pár mesiacov avizovali, že sa ich rodinka rozrastie o ďalšieho člena. Malá Anička má dnes 9 rokov a zdá sa, že tiež pôjde po stopách svojich slávnych rodičov,  po ktorých zrejme zdedila poriadnu dávku talentu. Separ a Tina sú už pár rokov rozvedení a zdá sa, že malá slečna dáva mame v niektorých smeroch poriadne zabrať. Najnovšie zatúžila po súrodencovi. V šou Petra Marcina, Neskoro večer na otázku moderátora, koľko má detí, odpovedala: „Mám dve, Anička teraz trvá na tom, že potrebujeme tretie, len neni jak. Ale ona mi teda povedala, že musí existovať nejaká vyrabáreň na deti, keďže ja som ju vyrobila s tatom. A ona si to strašne jednoducho predstavuje, ale ja neviem ako jej mám vysvetliť, že tie mechanizmy sú....“

Bývalí partneri

Tina si svoje súkromie stráži a tak nevieme, či sa po jej boku momentálne objavuje nejaký muž, alebo je stále single. Nevyšiel jej ani jej posledný vzťah s exotickým športovcom so slovenskými koreňmi, Karolom Itaumom. Tina má však vtipné vysvetlenie aj na to, prečo má každé dieťa s iným mužom. vysvetlila to pomocou tetovania, ktoré má na ruke: „To je včelia kráľovná, lebo ona sa pári vždy s iným samcom.“ Speváčka si momentálne nevie predstaviť, že by sa musela opäť vrátiť k mamičkovským povinnostiam.

image

Tina tvorila pár aj s týmto sexi športovcom.

Instagram/Karol Itauma
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:15