Tina z kola na kolo podáva na parkete lepší výkon.Instagram/Tina
StoryEditor

Tina na červenom koberci žiarila po boku bývalého. Dali sa opäť dokopy?

09.04.2024, 10:00
Celebrity

Speváčka Tina (40) momentálne žiari v šou Let´s Dance. Je vidno, že si to poriadne užíva, čo napokon potvrdila niekoľkokrát aj ona sama. Postupuje z kola na kolo čo svedčí aj o celkom slušnej fanúšikovskej základni. Fandia jej však aj jej najbližší. Najnovšie ju prišiel podporiť aj jej bývalý partner.

Všetko nasvedčuje tomu, že pre Tinu bude rok 2024 pracovne výnimočný a úspešný. O tom, ako sa jej darí v súkromí a či je po jej boku nejaký muž však speváčka zatiaľ mlčí.

Podpora od ex partnera

S Richardom Lásikom má Tina syna Lea. A je zjavné, že aj po rozchode majú rodičia k sebe blízko a udržiavajú nadštandardné vzťahy. Známy futbalista sa dokonca objavil na poslednom kole Let ´s Dance, kde svoju bývalú partnerku a mamu jeho jediného syna prišiel podporiť. Tina ich spoločnú fotografiu dokonca okomentovala: „Včera nás prišiel podporiť aj “veľký Leo.“ Čím zrejme narážala na až zarážajúcu podobu jej prvorodeného so svojim otcom.

Rodinná idylka

Pre Tinu sú jej deti na prvom mieste a sú zrejme dostatočným dôvodom na to, aby mala korektné vzťahy s ich otcami. A aj s ich partnerkami. Nedávno sa v hľadisku v spoločnosti jej detí objavila aj Cynthia Tóthová, ktorá už niekoľko rokov tvorí pár s otcom malej Aničky, raperom Separom. Takúto rodinnú idylku môžu mnohí Tine len závidieť.

image

Tinu prišiel uplynulú nedeľu podporiť aj jej bývalý partner, Richard Lásik.

Instagram/Tina
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:10