Tina skončila vzťah s mladým boxeristom.profimedia
StoryEditor

Speváčka Tina prezradila prečo sa jej rozpadol vzťah s mladým boxeristom

10.06.2024, 09:38
Celebrity

Po rozchode s raperom Separom (37) nebola Tina (40) dlho sama. Dokopy sa dala so zahraničným športovcom Karolom Itaumom (23) z ringu. Dvojicu delil veľký vekový rozdiel, preto mnohí fanúšikovia pochybovali o trvácnosti tohto vzťahu. Nakoniec im to predsa len nevydržalo, ale dôvod je úplne iný.

Po rozvode s raperom Separom sa speváčka Tina zapozerala do mladšieho boxera Karola Itaumu, rodeného Slováka, ktorý však žije v Anglicku. Dvojica zaplavovala Instagram spoločnými zamilovanými zábermi. Dokonca ho chodila podporovať na jeho boxrerské zápasy. Niekoľko mesiacov žiarila, no už dlho sa urastený športovec vedľa speváčky neobjavuje. Fámy o rozchode sa rozhodla uviesť na pravú mieru. Ich láske je koniec.

image

Tina tvorila pár aj s týmto sexi športovcom.

Instagram/Karol Itauma

Tina pre český Blesk prezradila, že ich vzťah sa kvôli diaľke dávno skončil! Doteraz o tom verejne nehovorila. "Bola to neúnosná diaľka a pri mojom vyťažení, jeho vyťažení, to bolo bezpredmetné naťahovanie niečoho, čo sme nedokázali udržať. Tá diaľka rozbíja. Už rok a pol som sama," šokovala speváčka pravdou o dávnom rozchode, ktorý za ten čas snáď aj prebolel, ale nechávala si to pre seba. Vyťažená bola tanečnou súťažou Let´s Dance a teraz sa pripravuje na svoj veľkolepý koncert.

Hudobníčka má dve deti. Syna Lea (11) s futbalistom Richardom Lásikom a dcéru Tiu Liliannu (9) s raperom Separom.

V auguste 2020 jej stroskotalo šesťročné manželstvo so Separom a každý si išiel vlastnou cestou. „Tina a ja sme spolu prežili nádherné životné obdobie, počas ktorého sme stihli zažiť všetko, čo vystihuje veta,v dobrom aj v zlom‘. Videli sme spolu kus sveta, vychovávali dve nádherné deti, vybudovali spoločný domov. No zažili sme aj veľmi ťažké chvíle, keď sme si siahli na úplné dno, nie to finančné, skôr to psychické. Ale aj to sme zvládli. No ako ubiehal čas a každý z nás sa začal venovať rozdielnym témam a veciam, začali sme sa vzďaľovať,“ priznal v tom čase na svojom Instagrame samotný Separ. Potetovaný raper sa ihneď dal dokopy s mladou tanečníčkou Cynthiou. Dvojica nažívala v raperovej vile a všetko vyzeralo, že zrejme bude aj jeho druhá vyvolená. Takmer po dvoch rokoch prišiel koniec. Momentálne nikto z nich nepredstavil nové lásky. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. jún 2024 18:41