Marek Fašiangevita
StoryEditor

Marek Fašiang priznal čo ho v súkromí dokáže riadne potrápiť. V obchodoch to má ťažké!

22.02.2024, 11:08
Celebrity

Herec Marek Fašiang (38) priznal, že dlhodobo mal problém s kúpou topánok, keďže po príchode domov mu vždy boli malé. Záhadu vyriešil až po rokoch, keď zistil, že kvôli zraneniu má jednu nohu o pol čísla menšiu.

image

Marek Fašiang

evita

Známy Otecko Marek Fašiang na seba bonzol dosť citlivú vec. Estetickú záležitosť s nohami doteraz úspešne skrýval. Herec si nedávno prešiel ťažkým rozchodom s partnerkou Terezou Bizíkovou, s ktorou má dcéru Olíviu. „To, že sa všetci pýtali na svadbu, náš vzťah neovplyvňovalo. Náš vzťah mal nejaký vývoj a žiaľ, dlhodobé obdobie ten vývoj nebol príliš pozitívny,“ povedal vtedy Marek. Problémy vo vzťahu sa im však vyriešiť nedarilo. „My sme to nejakým spôsobom nedokázali vyriešiť, neustáli sme to, ale to sú vzťahy a to je život,“ priznal Marek. Aj vďaka dcérke Olívii však bývalí partneri spolu vychádzajú bez problémov.

Vo vedomostnej súťaži ukázal, že humor ho neopúšťa ani je stále bezprostredný. Dokáže si robiť žarty aj sám zo seba. Keď dostal otázku aby špecifikoval záhadu na svojom tele, neváhal a ihneď vedel aká anomália ho trápila: "Istú dobu ma trápila taká vec s nohami. Ale už sa mi to podarilo vyriešiť. Išlo o tom, že keď som si skúšal topánky v obchode boli mi dobré. Keď som si ich obul doma, tak mi boli malé. Nevedel som toto identifikovať. Až potom mi to napadlo. Vždy som si topánky skúšal jednu na pravej nohe. A tam som mal zlomený palec. Takže pravú nohu mám o pol čísla menšiu. Trvalo mi to asi dva roky kým som to zadefinoval," zasmial sa na tejto bizarnosti.

Herec v súťaži Záhady tela prezradil aký má problém s nohami.

Záhady tela potrápili i herca.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:20