Marek a Tereza priznali partnerskú krízu.profiedia
StoryEditor

Fašiangova snúbenica Tereza prehovorila o ich skloňujúcom sa rozchode: Problémy majú dlhodobo

19.10.2023, 10:05
Celebrity

Iba pred pár dňami herec Marek Fašiang (38) zverejnil status, kde verejnosti priamo povedal, že so snúbenicou Terezou Bizíkovou (23) prežívakú ťažkú krízu. Rodičia malej dcéry Olívie sa mali brať a postavili si spoločné hniezdočko. Pravdepodobne im bohužiaľ svadobné zvony nezazvonia.

PRIZNANIE

Marek je momentálne jedným z našich najobľúbenejších hercov. Pravidelne sa objavuje na televíznych obrazovkách a má celkom slušnú fanúšikovskú základňu. Najmä medzi ženským publikom. Jeho srdce si však získala mladučká modelka Tereza. Tá je od neho mladšia o viac než desať rokov a možno práve tento vekový rozdiel začal byť pre prominentný pár problémom.

RODINNÁ IDYLKA IBA NAOKO

Tereza a Marek sú rodičmi dvojročnej dcéry Olívie a podľa spoločných fotografií z dovoleniek ako aj bežného rodinného života nič nenasvedčovalo tomu, že by mohli prežívať vo vzťahu krízu.

Na ich sociálnych sieťach zverejnili zvláštny odkaz, ktorý naznačuje, že medzi hercom a modelkou nie je všetko v poriadku: „Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu.. Ten náš ju zažíva práve teraz.. Bez ohľadu na to ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné štastie! Olívia!“ Marek sa s Tereou zoznámili práve na natáčaní seriálu Oteckovia, kde si modelka strihla epizódnu úlohu.

image

Marek s rodinou.

Instagram/Marek Fasiang

VÁŽNE PROBLÉMY TEREZA POTVRDILA

Chyba je vždy na oboch stranách a dvojica sa k problémom v ich vzťahu stavia otvorene. To, že im to neklape priznávajú obaja. „Ja vlastne ani nič viacej k tomu nepoviem. Je to presne tak, ako sme napísali spoločne na instagram. Je tam veľká kríza, tak ako to prežívajú iní, tak to prežívame aj my,“ prezradila mladá mamička. 

Zatiaľ nestratila úplnú nádej. „Uvidíme, ako to celé dopadne. Asi ani na viac sa teraz neviem zmôcť. Musíte chápať, že ani pre nás to nie je jednoduché,“ ozrejmila nám Tereza. Čierny mrak sa však nad ich vzťahom vznáša už dlhší čas. „Nie je to krátkodobá záležitosť, ale nerada by som definovala presný čas. Je to na nás príliš a uvidíme, čo prinesie čas,“ povedala pre Nový Čas modelka.

image

Marek Fašiang bol moderátorom Farmy.

tv markíza
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:20