Evelyn dlho trápili problémy s dýchaním.Instagram/Eva Kramerova
StoryEditor

Evelyn skončila v nemocnici. Nemohla sa nadýchnuť a stále nemôže rozprávať!

11.02.2024, 11:15
Celebrity

Eva Kramerovú, ktorú poznáte ako Evelyn skončila po dlhom trápení a problémoch s dýchaním v nemocnici. Po dlhšej odmlke sa prihovorila svojim fanúšikom, ktorým prezradila, čím všetkým si musela za uplynulé roky prejsť.

Mnohí iste postrehli, že známa komička a herečka už dlhšie nebola aktívna na sociálnych sieťach. Až po dvoch týždňoch prezradila, že podstúpila dôležitú operáciu.

Dlhoročné problémy

Evelyn priznala, že už dlhé roky ju trápili problémy s dýchaním a hoci sa zákroku veľmi bála, lekári ju ubezpečili, že to pozitívne ovplyvní aj jej kvalitu života. „Mám za sebou celkom zásadnú operáciu. Aj som vám chcela o tom povedať ale keďže sa tento “happening” dial na mojej hlave, nevedela som rozprávať ani som úplne nevládala “žiť” ale už trošku vládzem tak som Vás chcela pozdraviť. Každopádne nebudem hovoriť odborné názvy ale Long story short: mala som úplne stlapčenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila že neodpočívam ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala (apnoe). Bolo veľmi nepríjemne s tým žiť a hlavne bolo riziko že s tým ani dlho žiť nemusím … Lebo keď sa vám nedokysličuje mozog darmo budete meditovať a mantrovať fasa život. Bolo treba posunúť obe čeľuste dopredu aby vznikol priestor … takto to opisujem ja ako laik. V preklade cez hlavu mi prešiel vlak, zlámal mi kostičky, prišrobovalo sa čosi a mne sa teraz dobre dýcha ...“ O svojich problémoch by ani nevedela, nebyť lekára, ktorý ju na to upozornil keď si chcela na zuby nechať nasadiť strojček.  Evelyn zároveň dodáva, že rekonvalescencia je síce náročná, no určite za to stojí aspoň ten pocit, že môže konečne dýchať. Prajeme skoré zotavenie!

image

Evelyn sa zotavuje po operácii.

Instagram/Eva Kramerova
image

Evelyn podstúpila náročnú operáciu.

Instagram/Eva Kramerova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 03:01