Vít Starý.
StoryEditor

Spevák z českej kapely skončil na vozíku: „Vrátim sa,“ odkázal

10.02.2024, 08:00
Celebrity

„I ´ll Be Back“ tak znie odkaz Vítu Starého (35), niekdajšieho frontmana kapely Mandrage. Kapela sa rozpadla ešte v roku 2020 a pre jej fanúšikov práve tento odkaz znamená nádej, že svojich obľúbených muzikantov uvidia opäť pohromade.

Kapela mala za sebou mnohé úspechy, preto bolo otázne či Vítu nenahradia niekým, kto by kapelu udržal pokope.

Pauza

Vítová závislosť na drogách negatívne ovplyvňovala celkové fungovanie kapely. Aj to bol dôvod, prečo sa aj napriek úspešným hitom napokon kapela rozhodla avizovať pauzu. Tá však v tej dobe možno znamenala skôr rozpad kapely. Vít, ako frontman kapely bol pri jej začiatkoch, preto ho jeho muzikantskí kolegovia nechceli nahradiť niekým iným. Už počas posledného koncertu vo februári 2020 však speváka nahradili iní speváci.

Závislosť na drogách

Spevák bojoval niekoľko rokov so závislosťou na drogách. To ho dostalo aj do liečebne. Na vozík ho však posadila neliečená cukrovka, ktorú roky ako silný diabetik ignoroval a nakoniec to skončilo tým, že mu bola časť nohy odobratá. Zdá sa, že Víta má najhoršie obdobie za sebou a chce sa opäť vrátiť na pódia. Odkaz, ktorý svojim fanúšikom nechal na sociálnej sieti hovorí za všetko: „I ´ll be back“.

image

Vráti sa Vít na pódia?

Vít Starý
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:00