Helena Vondráčková.
StoryEditor

Helene Vondráčkovej manžel zlomil rebro. Obaja skončili v nemocnici

08.02.2024, 09:00
Celebrity

Helena Vondráčková (76) je na hudobnej scéne už neuveriteľných 60 rokov. Je dôkazom toho, že vek je skutočne len číslo a energiu má aj vo svojich sedemdesiatych šiestich rokoch na rozdávanie. A hoci jej zdravie slúži ešte veľmi dobre, na úrazy má smolu.

Speváčka ročne odohrá niekoľko desiatok koncertov, počas ktorých zo seba vydá maximum. Jeden z koncertov však práve kvôli zlomenému prstu odohrala posediačky.

Silvestrovský koncert

Helena v relácii Neskoro večer spomínala na jeden z koncertov, ktorý musela odohrať po sediačky. Predchádzal tomu úraz, ktorý si sama spôsobila počas Štedrého dňa. Pri hľadaní slávnostného obrusu jej na nohu spadli dvierka zo skrine a zlomili jej prst na nohe. Helena sa však zachovala ako profesionálka a aj napriek hendikepu nezrušila silvestrovský koncert na Slovensku. Fanúšikovia však boli ukrátení o jej tradičné tančeky, keďže speváčka prišla na pódium na invalidnom vozíku. Smola sa jej však na päty lepila aj naďalej. Zrejme každý už zažil ten pocit, keď súrne potrebujete na toaletu počas zaujímavého filmu a snažíte sa byť rýchly, len aby vám nič neuniklo. Rovnako na tom bola aj Helena, ktorá sa však v tejto rýchlosti potkla o koberec a spadla tvárou priamo na tvrdú dlažbu: „Ani som nestihla dať ruky pod seba a spadla som tvárou na chodbe na dlažbu. No takže som po krátkej dobe vypadala ako Quasimodo a našťastie som nemala nejak prácu v tú dobu.“

Zlomené rebro

Tretí úraz, nezničiteľnej speváckej ikony znie absolútne bizarne. V nočnej hodine sa spolu s manželom vrátili domov z nejakej udalosti, na ktorú sa Helena patrične vyštafírovala a oblečenú mala širokú sukňu. Tú si však na schodoch po ceste do spálne pristúpila a spadla. Opäť na dlažbu, ktorá je zdá sa jej osudnou. Počas pádu sa však rozbil pohár s vodou, ktorý mala v ruke. Manžel, ktorý už bol medzi časom v posteli jej šiel samozrejme na pomoc. „Manžel vyletel, teraz ten pohár sa rozbil, voda sa rozliala a on bosý. Letel ma zachraňovať a ako sa pošmykol na tej vode, tak letel po chrbte priamo na mňa. Vrazil do mňa, rana ako z dela...Takže výsledok bol ten, že ja som mala zlomené rebro.“ Aj jej manžel však skončil so zranením, pretože si na rozbitom skle rozrezal celú plochu nohy. Záchranku však volali až ráno, keďže sa im nepodarilo zastaviť krvácanie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 20:53