Zlatica Puškárová bojuje s respiračnými chorobami.Instagram/Zlatica Puskarova
StoryEditor

Vráti sa Zlatica Puškárova na obrazovky už vo februári? Jej flek môže byť v ohrození

02.02.2024, 12:00
Celebrity

Zlatica Puškárová (46) patrí k stáliciam na televíznych obrazovkách. Nie je preto nič zvláštne, že diváci si jej absenciu všimli a netrpezlivo čakajú na jej návrat. Okrem jej pravidelných pracovných povinností najmä pri moderovaní Televíznych novín ju fanúšikovia očakajú aj predvolebné diskusie, keďže je ich pravidelnou súčasťou. No, nie raz sa stalo, že aj áčková moderátorka ostala po dlhej absencii dravou kolegyňou vyšachovaná.

Zlatica sa fanúšikom prihovorila naposledy koncom minulého roka. Zdá sa, že jej zdravotné problémy pretrvávajú dlhšie, než čakala ona sama. Vyradaná z pracovného tempa je poriadne dlho. Diváci sa pýtajú kedy sa blondínka opäť objaví v Televíznych novinách.

Zdravotné komplikácie

Zlatica sa na v Televíznych novinách strieda s ďalšími kolegyňami, preto mnohí jej neprítomnosť možno pár týždňov nepostrehli. No to, že sa na obrazovkách neobjavila ešte ani raz tento rok, už neostalo bež povšimnutia. Že by za tým stáli len problémy, ktoré avizovala koncom minulého roka? To bolo totiž poslednýkrát, ako sa svojim fanúšikom prihovorila: „Ahojte moji milí, akurát idem z lekárne s balíčkom liekov…obdobie respiračným chorôb je tento rok mimoriadne agresívne a mňa teda zasiahlo poriadne...Komplikovanejší zápal dutín, ale najmä nepríjemný kašeľ, ktorý nie a nie prejsť…. V blízkej rodine máme astmatikov, takže som v strehu...“ Zároveň odporučila najmä starším ľuďom nosenie respirátoru. Je prirodzené, že pri nástupe do práce musí byť úplne fit. Ak by ju počas moderovania chytil záchvat kašľa, bolo by to veľmi nepríjemné nielen pre ňu samotnú. Zároveň sa blížia prezidentské voľby a Zlatica je stálicou, ktorá sa pravidelne zúčastňuje rôznych predvolebných diskusií či reportáži.

Nebolo by to prvýkrát kedy by televízia musela meniť overených moderátorov, najmä v politických diskusiách. V šoubiznisových reláciách je to, ale úplne bežné, že opozeranú tvár vymenia ze novinky. Napríklad Alagič v Talente vymenila Milana Juniora Zimnýkovala. Evelyn pred rokmi zas nahradila Kvetu Horváthovú vo Farme. Jojkárka Lucia Barmošová sa zas ponáhlala do práce z materskej až podozrivo rýchlo. Údajne práve kvôli tomu aby sa na ňu "nezabudlo".    

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:41