Moderátorka nikdy nemala problém odfotiť sa s fanúšikmi.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Moderátorka Lucia Barmošová ukázala dcérku. Rastie ako z vody, krásna rodinná FOTO

23.01.2024, 09:53
Celebrity

Moderátoka Lucia Barmošová (41) sa stala memou v januári minulý rok. Radostnú správu, že bude mamou tajila do poslednej chvíle. Dcéra Dianka oslávila rok. Tekto prežívajú rodinné chvíle.

Luciina sestra Kvetka Horváthová si rodinné chvíle užíva. Jej dcéra Paulínka je už pubertiačka a tak s malou neterkou sa teší krásnym chvíľam. Jojkárka Barmošová si svoje súkromie stráži, preto dlho tajila, že otec jej dcéry je David, sused z jednej ulice v Rajke, kde blondínka býva. Že sa stanú rodičia, tiež do poslednej chvíle tajila. 

Lucia sa vrátila na obrazovky po necelom pol roku. Moderátorka večerných správ mala v práci plnohodnotnú náhradu. Kým si užívala materskú dovolenku v práci ju zaskakovali dlhoročné tváre Jojky,  Aneta Parišková a Andrea Pálffy Belányiová. 

Jedno manželstvo jej nevyšlo

Blondínka si v minulosti prešla náročným rozchodom. Po deviatich rokoch sa rozviedla po vzájomných nezhodách s Pavlom Bramošom. Párik sa spoznal počas strednej školy, keď Lucia snívala o mieste v televízii a Pavol zas o hviezdnej kariére na futbalovom trávniku. Bohužiaľ, viaceré zranenia spôsobili, že jeho plány úplne nevyšli. Výsledok? So športom musel predčasne skončiť. No jeho žena sa stala úspešnou moderátorkou a podporovala ho v tom, aby si našiel inú vhodnú oblasť pôsobenia. Údajne sa pod ich odcuzenie podpísalo práve rozdielne smerovanie. 

FOTO malej DIANKY v GALÉRII 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:56