Renáta Názlerová - spisovateľka, moderátorka, riaditeľka DSS a ZPS Pezinok
StoryEditor

Renáta Názlerová je chudšia o desiatky kíl. Ako sa to známej spisovateľke podarilo?

22.01.2024, 00:00
Celebrity

Renátu Názlerovú (55) mnohí poznáte ako známu spisovateľku, moderátorku či herečku zo Súdnej siene. Je úspešná a ako sama o sebe hovorí, je hrdou nositeľkou titulu moletka. Povzbudzuje ženy, aby sa nebáli nosiť svoje kilá s hrdosťou a rovnako, aby nosili oblečenie, ktoré nutne nemusí zakrývať ich kilá navyše. Sebavedomím nakopla mnohé ženy. Teraz sa, ale zaťala. Zhodiť sa jej podarilo parádne kilá.

Pre mnohé dámy je tak skutočnou inšpiráciou, že môžu vyzerať skvele aj napriek tomu, že majú o niečo väčšiu konfekčnú veľkosť.

Vyzerať šik

Renáta je známa tým, že čo sa jej vizáže týka, nenecháva nič na náhodu. Je vždy dokonale upravená a nahodená. Ani kilá navyše ju neodradia od priliehavých či extravagantnejších modelov. A treba podotknúť, že sympatická moletka v nich vyzerá šik. Nebojí sa ani takých outfitov, ktoré by si na seba nedali ani dámy s ideálnymi mierami. Nosí ich s hrdosťou a gráciou. K zdravému prístupu k svojmu telu a prípadným nedokonalostiam podporuje aj svoje fanúšičky. Ani leto pre ňu nie je žiadny postrach, tak ako pre mnohé ženy. Dôkazom toho sú aj jej minuloročné príspevky: „LETO PREPUKLO, HOR SA DO PLAVIEK! ... a myslím to smrteľne vážne. Či ste nízke, či vysoké, chudé, či kypré, či ste bruškatè, prsnaté, ritnaté, stehnaté, chudulinké - NEVADÍ. Lebo ste to VY, vaše telo je súčasťou vašej identity.“

Schudla

Za uplynulé mesiace sa Renáte podarilo schudnúť neuveriteľných 24 kíl. Nevedno, aká bola jej prvotná motivácia, no zdá sa, že sa o pár kíl ľahšia cíti výborne a zmenu je aj poriadne vidno.

Bývalá právnička v minulosti držala všetky možné diéty. Bola už na pokraji síl a chcela to vzdať. Chudnúť chcela kvôli kondícii a zdraviu. Že nosí veľkosť 44 jej podľa statusov až tak neprekážalo. Hrdo sa odfotila aj v plavkách či krátkych letných šatách čo je veľmi sympatické. V roku 2022 vyhlásila, že by chcela zhodiť až päťdesiat kíl. Zdá sa, že bývalá právnička a jojkárska tvár išla na to pomaly. Žiadne extrémne rýchle premeny. To sa jej vyplatilo. 

image

Renáta ukazuje ženám, že si môžu obliecť aj šaty, ktoré nosia dámy s úplne inou konfekčnou veľkosťou.

Instagram/Renata Nazlerova
image

Odvážne modely k Renáte neodmysliteľne patria.

Instagram/Renata Nazlerova
image

V jej šatníku prevládajú farby.

Instagram/Renata Nazlerova
image

Renáta sa nebojí aj priliehavých modelov.

Instagram/Renata Nazlerova
image

Renáta sa nebojí obliecť si aj odvážnejšie modely.

Instagram/Renata Nazlerova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:04