Katarína Zatovičová
StoryEditor

Bývala detská hviezda Katarína Zatovičová: Ako som sa vyrovnala so smrťou dieťaťa!

19.01.2024, 14:56
Celebrity

Herečka Katarína Zatovičová (59) bola hviezdou seriálu Leto s Katkou, na ktorom vyrastali celé generácie. Málokto však vie, že jej život nebol iba sláva a noblesa. Prešla si obdobím, ktoré je pre každú ženu nočná mora. V prenatálnom období prišla o dieťatko. Dnes našla silu o najsmutnejšom období verejne hovoriť. Kde našla silu prekonať túto stratu?

Katarína Zatovičová, detská herecká hviezda 70-tych rokov stála pred kamerou už od 6-tich rokov. Účinkovala vo viacerých filmoch po boku známych hereckých osobností, akými sú Eva Krížiková či Milan Lasica. V roku 1975 ju český režisér Radim Cvrček obsadil do detského seriálu Leto s Katkou, ktorý jej bol „šitý na mieru“ a stal sa veľmi populárny. Stala sa tak známou až jej začala chýbať anonymita.

Aj preto sa v dospelosti rozhodla presťahovať do Prahy, kde vyštudovala bábkoherectvo. V novom dokumente z dielne RTVS odhalila, že jej životný príbeh sa nevyvíjal len pozitívne. Postretlo ju niekoľko ťažkých životných situácií a jednou z tých najnáročnejších bola smrť dieťatka v prenatálnom vývoji. Ako túto ťažkú skúšku života zvládla, čo urobila, aby mohla žiť ďalej?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 07:25