Katarína Zatovičová
StoryEditor

Bývala detská hviezda Katarína Zatovičová: Ako som sa vyrovnala so smrťou dieťaťa!

19.01.2024, 14:56
Celebrity

Herečka Katarína Zatovičová (59) bola hviezdou seriálu Leto s Katkou, na ktorom vyrastali celé generácie. Málokto však vie, že jej život nebol iba sláva a noblesa. Prešla si obdobím, ktoré je pre každú ženu nočná mora. V prenatálnom období prišla o dieťatko. Dnes našla silu o najsmutnejšom období verejne hovoriť. Kde našla silu prekonať túto stratu?

"Keď som sa vrátila do Martina stretla som jedného muža z divadelného zákulisia a počala som dieťatko. Bolo to nečakané a prišla mi do života smrť. Prišla som o to dieťatko v prenatále," opísala Katarína Zatovičová tragickú životnú situáciu. Vyrovnávala sa s hroznou stratou po svojom: "Odstavila som to. Ako keby to neexistovalo." Na toto obdobie spomína aj jej kamarátka: "Ona naozaj si povedala, nie. Na toto nikto nie je zvedavý. Je to zvládnem pretože, takto to má byť. Proste nikoho nebudem obťažovať. Je to je slabosť," zhodnotila vtedajší postoj herečky, ktorá bola detskou televíznou hviezdou a tak bola povinnostiam zoči-voči vystavená už v mladom veku.

Preto si myslí, že sa práve týmto neštandardným spôsobom vyrovnávala so stratou. Katarína následne absolvovala niekoľko sedení na terapii rodinných konštalácii: "Riešila som partnerské vzťahy. A naraz tam prišlo, že som neprijala to nenarodené dieťatko do rodinného systému. Aj keď tá dušička prišla do môjho života na chvíľku. Aj keď len na chvíľku," povedala po rokoch, ako krutú ranou osudu zvládala.

Pozrite si video z dokumentu

Ukážka z dokumentu Kataríny Zatovičovej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 16:07