J Lo v novom filme Atlas.  Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

FOTO Prvý pohľad do sci-fi, fantasy filmu s Jennifer Lopez, ktorý ešte na konte nemá!

19.01.2024, 11:03
Celebrity

Je to tu! Prvý pohľad do fantasy životopisného film oceňovanej speváčky a herečky Jennifer Lopez (54).

Superhviezda Jennifer Lopez dala fanúšikom nahliadnuť do svojho nového bizarného filmu, ktorý rozpráva jej životný príbeh a obsahuje zvláštne sci-fi scény, množstvo úžasnej choreografie a hosťujúce hviezdy. Svetlo sveta uzrie snímka Atlas 6. februára už tento rok. Umelkyňa pôvodom z americkej štvrte Bronx má na konte nie len mnoho úspešných pesničiek, 80 miliónov predaných albumov, ale aj desiatky ocenených filmov. 

Aktuálne sa na Netflix chystá jej štvrtý film. Tento však má byť v štýle fantasy a sci-fi. Fanúšikovia filmového žánru vedecká fantastika sa vraj majú na čo tešiť. Lopez v ňom nie len hrá, ale sa na ňom aj producentsky podieľa.

Nešetria ju

Podľa zahraničných médii hudobníčka má svoje maniere. Na placi nepatrí medzi obľúbené hviezdy. Hollywood je ako každý iný pracovný kolektív plný ľudí, ktorí nedokážu spolu pracovať. Herci dajú prednosť inému projektu ako tomu, ktorý je plný napriekov. Paradoxne Lopez zaradili do rebríčku hviezd, s ktorými nechcú filmoví tvorcovia spolupracovať. Hlavným dôvodom majú byť nezmyselné požiadavky a arogantnosť v okolí. V minulosti sa v rozhovoroch uštipačne vyjadrila k herečkám Cameron Diaz a Gwyneth Paltrow. Na otázku čo si o druhej menovanej myslí odpovedala: "Gwyneth, kto?" Týmto prístupom sa stala. 

Prvé FOTO z filmu nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:18