Jennifer Lopez dovolenkuje v Taliansku.Profimedia
StoryEditor

Jennifer Lopez si užíva na jachte. Diva bez mejkapu a stajlingu vyzerá neskutočne!

11.08.2023, 10:33
Celebrity

Spevácka diva Jennifer Lopez (54) si užíva s kamarátmi dovolenku v luxusnejdestinácii. Partia vyrazila na jachtu, kde si užívajú zábavu, dobré jedlo a víno priehršťami. Umelkyňu poznáme zväčša vždy perfektne nastajlovanú. Takto, ale vyzerá Jen v skutočnosti.

Priatelia, slniečko a dobré jedlo! Jennifer Lopez si užíva v Taliansku. Speváčka a herečka Jennifer Lopez nasáva slnečné lúče na Amalfskom pobreží v Taliansku, kde s priateľmi vyrazila loďou do reštaurácie Lo Scoglio. Podľa úsmevov bolo vidieť, že si tento odpočinok veľmi užíva. 

Jennifer Lopez je americká herečka, speváčka, tanečnica, modelka, podnikateľka a producentka. Narodila sa a vyrastala v Bronxe, nie veľmi populárnej štvrti New Yorku. Kariéru začala ako tanečnica v televíznom skečovom programe In Living Color, kde pôsobila od roku 1991 do roku 1993. Potom sa rozhodla venovať herectvu a získala svoju prvú hlavnú úlohu vo filme Selena (1997), za ktorú bola nominovaná na Zlatý glóbus.

V roku 1999 vydala svoj debutový album On the 6, ktorý pomohol presadiť latinský pop v americkej hudbe. Neskôr vydala ďalšie albumy a piesne, ktoré sa dostali na vrchol rebríčkov. Jej najväčším hitom je pieseň „On the Floor“, ktorá sa stala medzinárodným úspechom a zaradila sa medzi najpredávanejšie singly všetkých čias. Odhaduje sa, že jej nahrávky sa predali vo viac ako 80 miliónoch kusov po celom svete.

FOTO z dovolenky na Amalfskom pobreží

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:12