Moderátor Milan Zimnýkoval alias Junior odchádza zo šou Bez servítky.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Milan Zimnýkoval končí ako hlas v šou Bez servítky. Prečo a kto ho nahradí?

19.01.2024, 09:27
Celebrity

Kuchárska šou bez servítky, kde môžu predviesť svoj kulinársky um najmä amatéri sa teší u divákov veľkej popularite. Reláciou sprevádzali divákov Marcel Junior Zimnýkoval (45) a Dagmar Dianová (47) alias Didiana. Ich chodníčky sa rozchádzajú. Známeho moderátora Jojka nahradila.

Tento rok sa moderátorske duo mení. Namiesto Zimnýkovala bude v šou hlas Lukáša Frlajsa. Herca mohli naposledy diváci vidieť napríklad v rozprávke Perinbaba 2. Zmenu v šou Bez Servítky potvrdila aj televízia JOJ: "Moderátor Milan Zimnýkoval odchádza zo šou Bez servítky po vzájomnej dohode s jej tvorcami. Novým hlasom sa stal Lukáš Frlajs, ktorý spolu s Didianou v týchto dňoch načítava komentáre. Spolupráca s ním je skvelá," ozrejmila vedúca z PR oddelenia TV JOJ Lucia Tuhelová. Junior sa aktuálne venuje pekárskej šou na Jednotke Pečie celé Slovensko plus moderuje v rádiu. Tieto dva projekty ho údajne časovo vyťažujú a za jeho odchodom môže stáť aj nedostatok času. Sám Zimnýkoval vo svojom vyjadrení prečo z populárnej Bez Servítky odchádza do detailov nerozoberal. 

„Už to nechajme tak, prosím. Je to preč, ako vianočné výpredaje. Nikoho to nezaujíma a robiť kampaň na mne pre reláciu TV JOJ, načo je to dobré," komentoval odchod pre Plus 7 dní. 

Junior už v minulosti prezradil, že čas je pre neho vzácny: „Keď sme točili Pečie celé Slovensko, končievali sme každý deň inak. A vtedy na mňa často so Servítkou čakali. Niekedy 30 minút, niekedy aj hodinu. Tieto veci sa nakumulovali tak, že som bral čas iným. Boli sme dohodnutí na jednu/dve sezóny a zrazu to boli už tri. Nedokázal som z časového hľadiska vykryť plán výroby,“ skonštatoval pre pluska.sk. Jojka zatiaľ spoluprácu so Zimnýkovalom do budúcna neplánuje obnoviť.

ANKETA
Bude vám Juniorov hlas chýbať?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:49