Lukáš Frlajs.Instagram/Lukáš Frlajs
StoryEditor

Herec Lukáš Frlajs: Býval v byte, ktorý patril prostitútke. Takto si na to spomína

10.01.2024, 14:00
Celebrity

Meno Lukáša Frlajsa (32) je v posledných mesiacoch skloňované o niečo intenzívnejšie. Dôvodom je samozrejme aj nedávna premiéra filmu Perinbaba a Dva svety, v ktorej si zahral jednu z hlavných postáv. Lukáš sa k hereckým rolám dostal už ako malý chlapec. Jeho hlas prepožičiava mnohým postavám v dabingu. A určite tomu pomohol aj fakt, že vyrastal v Bratislave, kde je oveľa viac príležitostí než v Martine, kde sa herec narodil.

Lukáš sa s rodinou presťahoval do bratislavského Starého mesta. Spomienok na ich prvé bývanie má viac než dosť.

Zvláštny zvyk na Vianoce

Keďže Lukáš ešte nemá svoju vlastnú rodinu, Vianoce zvykne tráviť s rodičmi. Okrem klasickej štedrej večere však mali ešte jednu tradíciu. Vždy po jedle kričali z okna: „Ježiško, kde si, chceme darčeky“. Keďže bývali neďaleko pivovaru, často sa dočkali aj odpovede od podgurážených štamgastov. Prinášalo to však so sebou aj isté riziká. Herec si spomína aj na to, ako skončil každý jeho bicykel, ktorý kedy vlastnil: „Bohužiaľ to neboli úplne príjemné spomienky na detstvo. Každý jeden môj bicykel bol ukradnutý, ktorý som v živote mal.“ Podľa jeho slov bolo prostredie, v ktorom vyrastal pomerne drsné.

Byt po prostitútke

Okrem pravidelných krádeží sa im neraz do bytu pokúšal niekto dobiť: „Ten byt, v ktorom teda som vyrastal, tak pred tým ten byt patril nejakej prostitútke.“ So smiechom si na svoje detstvo spomínal sympatický herec v podcaste Bekimovo horúce kreslo. Ešte nejaký čas trvalo, kým bývalí zákazníci zistili, že v byte už býva niekto úplne iný.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 09:17