Šou Pečie celé Slovensko.
StoryEditor

V šou Pečie celé Slovensko sa moderátori poriadne odviažu. Hélium a Milan v párty kostýme!

21.10.2022, 11:29
Celebrity

Moderátori šou Pečie celé Slovensko Milan „Junior“ Zimnýkoval a Juraj Bača sa v každej epizóde pokúšajú oznámiť súťažiacim zostávajúci čas do konca pečenia originálnym spôsobom. Inak tomu nebude ani túto nedeľu, kedy si v téme detskej oslavy zoberú na pomoc héliové balóniky. Klasický fór s héliom sa rýchlo zvrhne a do zábavy sa zapoja aj súťažiaci.

Moderátori Juraj Bača a Milan  Zimnýkoval sa vždy snažia súťažiacim pomôcť, ale väčšinou to skončí katastrofou. Tentokrát sa rozhodli pomôcť pekárkam Milke a Lenke s modelovaním 3D postavičiek na ich rozprávkové torty. Milan sa rozhodol pre modelovanie levíka a Juraj sa chopil šance vymodelovať si čmeliaka.

Miešať, či nemiešať? Pekárska dilema všetkých súťažiacich

Technická výzva je vždy najtvrdším orieškom v rámci pekárskych zadaní súťažiacich v šou Pečie celé Slovensko. Nebude tomu inak ani túto nedeľu, kedy budú mať za úlohu pripraviť pestrofarebné donuty. Kým čakajú na vykysnutie cesta, najstaršia súťažiaca Milka ich upozorní, aby si začali pripravovať polevu, keďže času nie je pri žiadnej výzve nazvyš. Nie všetci však súhlasia s jej zvoleným postupom. Dilema bude miešať cukrovú polevu.  Ako ich pokusy dopadli uvidíte v nedeľu večer na Jednotke.

Tentokrát bude osobná výzva - cupcakes, technická výzva - farebný donut a kreatívna výzva - rozprávková torta.

Foto z ďalšej epizódii s bláznivý kostým nájdete v GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:16