Natália Germáni žije s rodinou na striedačku na Slovensku a v New Yorku.Instagram/Natalia GermaniInstagram/Natalia Germani
StoryEditor

Jedna katastrofa za druhou. Natália Germáni má za sebou skutočne krušné chvíle

19.01.2024, 10:00
Celebrity

Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka Natália Germáni (30) žije na striedačku na Slovensku a v New Yorku. S manželom Martinom Valihorom tam vychovávajú aj ich dve spoločné dcéry Zunu a Vesu. A práve s nimi sa rozhodli vybehnúť na kratšiu dovolenku.

To, čo behom pár hodín zažili však pripomína skôr tragikomédiu. Dnes sa na tom síce zabávajú, no vtedy im do smiechu rozhodne nebolo.

Odskočili si za snehom

Mladá rodinka zatúžila po troške romantiky v zasneženej prírode. Práve preto sa Natália s Martinom rozhodli vycestovať mimo New Yorku. Spoločnosť im robili ich dve dcéry Zuna a Vesa a tiež Martinova prvorodená dcéra, ktorú ma zo vzťahu s Alexandrou Orviskou, Viktória. No aj napriek tomu, že si zrejme v pätici užili krásne spoločné chvíle, museli zvládnuť jednu katastrofu za druhou. „Nič nechýbalo, ani ubytko s vyrazenými poistkami, pokazené auto na diaľnici domov plné už spiacich detí, zavreté potraviny (samozrejme že bol sviatok), reštaurácia bez elektrického prúdu, nefunkčné cashmachines, stratený telefón a veľa iných. Ale to sme proste my.“ Dnes už so smiechom opisuje udalosti uplynulých dní Natália.

Podľa jej slov im tej chvíli samozrejme vôbec nebolo do smiechu, no aspoň majú na čo spomínať. „Napokon máme spolu vždy miliardy naozaj nezabudnuteľných a neuveriteľných zážitkov, na ktorých sa smejeme na večeri počas ďalšieho nezabudnuteľného spoločného tripu. A raz to naozaj sfilmujeme, to si dávam za úlohu.“ Tak uvidíme, čo všetko Valihorovci ešte zažijú. Vyzerá to však tak, že sa rozhodne nenudia.

image

Natália si s rodinou užila krásne chvíle, no nechýbali ani bizarné situácie.

Instagram/Natalia Germani

Vo filme Jej telo hrala športovkyňu, ktorá sa dala na kariéru PORNOHEREČKY

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:09