Boris Kollár je už v Turecku, kde podstúpi zákrok.Instagram/Boris Kollar
StoryEditor

Boris Kollár na estetickej klinike. Neuveríte, čo si išiel dať do zahraničia vylepšiť!

18.01.2024, 08:47
Celebrity

Estetické zákroky už dávno nie sú len doménou žien. Čoraz viac mužov podstupuje rôzne estetické vylepšenia a potvrdzuje to aj jeden z našich ex politikov a multiotecko, Boris Kollár (58). Ten si dokonca vybral jednu z prestížnych kliník a za krásou odletel až do Turecka. Chce sa vyrovanť svojim mamičkám, ktoré sú dlhoročné fanúšičky plastických úprav.

Nevie čo so sebou? Práve turecké kliniky majú skutočne vynikajúce renomé a navštevuje ich čoraz viac slovenských, solventných klientov. Od teraz sa k nim môže zaradiť aj Boris Kollár.

Nové vlasy

Problémom s vypadávaním vlasov čelí pomerne vysoké percento mužov. Do tejto skupiny patrí aj bývalý politik Boris Kollár, ktorého porast na hlave opustil už dávno. Bývalý predseda vlády mal stále väčšie kúty, čo ho asi už začalo poriadne štvať.

Kollár sa stále teší neutíchajúcej priazní žien a zdá sa, že chce byť aj tesne pred šesťdesiatkou stále atraktívny. Určite najmä preto, že slečny, ktoré sa okolo neho točia sú oveľa mladšie než on sám. Zrejme otec 17tich detí túži držať krok, lebo nie každému mužovi vek predsa len svedčí. Takému Georgeovi Clooneymu sa rovnať nemôže. Aj to je zrejme dôvod jeho rozhodnutia, že podstúpi transplantáciu vlasov. Ktovie, či iniciatíva prišla z jeho strany, alebo ho nahovorila jeho aktuálna partnerka...? Sám to zhodnotil nasledovne: „Tak ja sa už dám nahovoriť asi na všetko…snáď to nebudem ľutovať. Prvé pocity z kliniky sú úžasné, tak vám dám vedieť neskôr.“

image

Nechajme sa prekvapiť, akým účesom sa Boris pochváli.

Instagram/Boris Kollar
image

Začiatkom decembra si užíval dovolenku s aktuálnou partnerkou.

Instagram/Boris Kollar

ANKETA
Je podľa vás George Clooney príťažlivejší ako Boris Kollár?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 11:48