Cynthia Tóthová.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Cynthia píše Separovi aj po rozchode! Jeho nová frajerka sa konečne ozvala

29.09.2024, 14:00
Celebrity

Začiatkom augusta známa influencerka Cynthia Tóthová oznámila rozchod so slovenským raperom Separom. Kým ona sa s rozchodom stále nevyrovnala, Separ už má po svojom boku novú ženu. A to sebou prináša viac káuz, než by ste od dospelých žien čakali. Cynthia novej známosti nakladá v rôznych rozhovoroch a tentokrát sa rozhodla prehovoriť aj jej sokyňa v láske. Ticho nezostal ani samotný Separ.

Ak by ste si mysleli, že po rozchode Separa so Cynthiou ostane ticho, boli ste na omyle. kauza naberá na obrátkach.

Prehovorila aj Tereza

Cynthia sa už niekoľkokrát v rôznych rozhovoroch nechala počuť, že Teri Pallová, ktorá momentálne tvorí pár so Separom, je had, ktorý stojí za ich rozchodom. Tentokrát však Teri neostala ticho a svojim fanúšikom objasnila, ako to v skutočnosti bolo: „Na úvod by som rada povedala, že so Sepim som sa nikdy nekontaktovala pokiaľ bol on zadaný, alebo ja zadaná. Nikomu som do vzťahu neliezla. To, že sa oni dvaja rozišli bolo čisto medzi nimi.“ Cynthia Teri obvinila, že sa vždy nejakým zázrakom ocitala v backstagi. Aj tu však Teri ozrejmila, že to bolo najmä preto, že tam bývala ako influencerka a v neposlednom rade jej bývalý priateľ robil promotéra rôznym raperom. Celé vyhlásenie Teri Pallovej si môžete pozrieť v našej galérii.

Prišla na koncert

Cynthia sa dokonca tento týždeň zúčastnila koncertu, na ktorom hral práve jej ex. Kým ostatným pripadá jej krok prinajmenšom zvláštny, ona sama to vysvetľuje tak, že má rada jeho hudbu a nerobí nič zlé. To by sa samozrejme dalo pochopiť, no horšie je to už s chápaním správy, ktorú Separovi v ten istý večer poslala: „Pozrite, situácia je taká. Išla som proste von s kámoškami zabaviť sa a niečo vypiť, resetnúť hlavu, napísala som Sepimu správu, nech dojde ku mne. Chcete ma súdiť, okej kľudne...proste som sa prvýkrát po rozchode opila a chýbal mi.  Myslím, že po 4. rokoch je to prirodzené a chce to čas zvyknúť si.“ Konanie jeho ex prekvapilo aj samotného Separa, ktorý síce ostal v komentovaní Cynthiinho konania zdržanlivý, no rovnako poprosil všetkých o to, aby prestali súdiť jeho aktuálnu partnerku a „nakladať jej“.

image

Pár sa rozišiel ešte začiatkom augusta.

Instagram/Cynthia Tothova
image

Cynthiu rozchod stále bolí.

Instagram/Cynthia Tothova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. september 2024 14:14