Richard Gere a Julia Roberts v kultovom filme Pretty Woman.archív Mafra
StoryEditor

Prečo sa Julia Roberts vo filme nikdy nevyzliekla? Pre neostýchavé kolegyne má jasný odkaz

16.01.2024, 11:24
Celebrity

U herečky sa automaticky predpokladá, že keď si to scenár žiada, ochotne sa vo filme vyzlečie. Aspoň tak si nahé scény obhajuje väčšina herečiek. Vo filmografii svetovej hviezdy Julie Robertsovej (56) sa, ale paradoxne nenájdete jediný film, kde by bola nahá. Jej kariéra sa zaobišla aj bez toho. Prečo mala takýto konzervatívny prístup?

Odkedy sa v roku 2004 stala matkou, má na vyzliekanie herečka Julia Roberts ešte vyostrenejší názor. „Nechcem kritizovať rozhodnutie ostatných, ale to, že sa vo filme nevyzlečiem alebo nie som fyzicky zraniteľná, je asi moja vlastná voľba. Ako mama troch detí to tak cítim,“ povedala herečka, ktorá sa dokonca nevyzliekla, ani keď hrala prostitútku v Pretty Woman. Napriek pikantnému scénaru a hviezdnym obsadením si to brunetka ustrážila a nahá sa neodhalila.

„Hrať oblečená je predstavenie. Keď hrám vyzlečená, je to dokumentárny film,“ vyhlásila hollywoodska hviezda.

Herečkou chcela byť Julia Roberts odmala. Navštevovala súkromné ​​herecké kurzy, ale nemohla sa uchytiť. Upísala sa teda modelingovej agentúre, ale nakoniec sa jej sen o filmovej hviezde splnil. Prvú - hoci len drobnú - rolu dostala v eroticky ladenom filme Firehouse, kde tiež neskočila na prvoplánovú nahotu. Aj keď bola nepochybne z úspechhu šťastím bez seba. Potom už nasledovali divácky, ale aj odborníkmi oceňované filmy. 

V živote mala Julia Roberts niekoľko partnerov, patria medzi nich napríklad herci Liam Neeson, Kiefer Sutherland (s ním dokonca plánovala svadbu), Jason Patric, Matthew Perry, Benjamin Bratt alebo spevák Lyle Lovett. Posledného si v roku 1993 vzala, ale vydržali spolu len rok a pol. 

V roce 2002 vydala znovu. Jej mužom sa stal kameraman Daniel Moder a majú spolu tri deti.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:26