Julia RobertsTASR/AP Joel C Ryan
StoryEditor

FOTOGALÉRIA: Prehliadka filmov či výstrihov? Julia Roberts dala v Cannes všetkým na frak

20.05.2022, 09:00
Celebrity

Ďalší v poradí, teda 75. ročník prestížneho filmového festivalu v Cannes je tu. Zatiaľ sa nezaobišiel bez krásnych rób, hlbokých výstrihov, kreatívnych modelov či prekvapení. Predošlé roky ho poznačila pandémia, tento rok duch vojny na Ukrajine.

Posledné dva roky bol filmový festival v Cannes najprv zrušený a minulý rok s obmedzeniami. Tento rok ho už otvorili naplno, pozvali celebritných hostí, avšak tentoraz je zasa na pozadí vojny na Ukrajine. K pozvaným prehovoril prostredníctvom videa aj ukrajinský prezident a tiež herec Volodymyr Zelenskyj. Vyzval ich, aby nemlčali tvárou v tvár ruskej invázii.

Spomenul aj antifašistickú paródiu Diktátor od Charlieho Chaplina z roku 1940 s odkazom Putinovi, že je presvedčený, že „diktátor prehrá“. Tieň vojny sa bude niesť celým festivalom.

image

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky sa prítomným prihovoril cez video.

Profimedia

Tajomná Julia

Medzi pozvanými hosťami nechýbali slávne herečky ako Julianne Moore, ktorá prekvapila hlbokým výstrihom, herečka Eva Longoria či modelky Alesandra Ambrosio, Adriana Lima, ale aj naša Adriana Sklenaříková. Tá prišla v neprehliadnuteľnej ružovej róbe doplnenej luxusnými šperkami.

image

Adriana Sklenaříková

Profimedia

O ďalšie malé prekvapenie sa postarala oscarová herečka Julia Roberts. Namiesto róby, ktorú by mnohí čakali, si na premiéru filmu Armageddon Time obliekla čierny dámsky frak. Pôsobila tajomne a elegantne zároveň.

image

Julia Roberts prišla v dámskom fraku.

Profimedia
image

Alessandra Ambrosio

TASR/AP Joel C Ryan

Červeným kobercom sa prešli dámy v nádherných veľkých šatách, ale aj mini, sexi a výstredných róbach. Pozrite si v galérii, ktorá sa vám páčila najviac.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:47