Influencerka sa stala obeťou podvodníka.
StoryEditor

Česká influencerka roní krokodílie slzy. Na zoznamke sa stala obeťou podvodníka!

16.01.2024, 10:09
Celebrity

Česká influencerka Adela Pulcová alias Shopaholicadel sa tešila, že našla svojho nového partnera na zoznamke, s ktorým by mala vytúženú svadbu a bábätko. Bohužiaľ sa tak nestalo a muž z Brna, do ktorého sa zamilovala bez toho, aby ho videla, si z nej iba vystrelil. O incidente sa Adela zverila svojim fanúšikom, ktorí ostali v šoku.

Česká influencerka, ktorá vystupuje pod prezývkou Shopaholicadel baví divákov na internete svojou bizarnosťou. Rada na seba púta pozornosť a ako to už býva na sociálnych sieťach, čím neštandardnejší človek, tým je o neho väčší záujem.

Shopaholicadel, ktorá sa oficiálne volá Adela Pulcová trpí bipolárnou poruchou. Niektorí sa na jej adresu vyjadrujú hanlivo, iní s ňou súcitia. Rada informuje fanúšikov o detailoch svojho partnerského spolunažívania. A tak už všetci vedia, že po rozchode s partnerom Janom prišiel čas na novú lásku, a zverejnila fotku nového muža na svojom Instagrame, ktorého sledujúcim predstavila ako svojho partnera. "Môj priateľ, hovorte si a myslite si ľudí, čo chcete, ale sme spolu," napísala k fotke.

image

Adela trpí bipolárnou poruchou.

Lenže Adela v krátkom čase fotku vymazala a povedala prečo. "Ahojky ľudí a melónikovia, ja viem, že z vás robím matky, ja sa vám ospravedlňujem, ja viem, že ste mali všetci pravdu," začala Adela záhadne. Influencerka v minulosti rozprávala o tom, že nového partnera nebude na internete ukazovať preto, aby si chránila svoje súkromie. "Ja viem, že som sľúbila, že svoj budúci vzťah nebudem zverejňovať, a chcela som sa vám za to veľmi ospravedlniť, pretože ste opäť mali pravdu," pokračovala.

Rýchlo sa zamiluje

Adela si chcela nájsť muža na zoznamke, čo sa jej nevyplatilo: "Ďalší chlapec zo zoznamky, ktorý si zo mňa bohužiaľ zase urobil srandu, jednoducho ja som aj vo svojich 30 rokoch, poviem to na rovinu, ja som jednoducho hlúpa a hlúpa a každému chlapcovi hneď naletím, pretože som taký typ povahy, že sa ľahko do toho chlapca zamilujem, než aby som si ho jednoducho oťukala, niekoľkokrát išla s ním na rande a najskôr ho spoznala,“ vyadrila sa smutná influencerka. V minulosti sa totiž jej expartneri k nej nasťahovali v ten deň, čo sa zoznámili, a tak si Adela tentoraz chce dať pozor. Vyčítala si, že jej nedocvaklo skôr, že ju len využíva: "Ten chlapec si zo mňa urobil srandu, mohlo mi to dôjsť, keď sa koľkokrát hodiny a hodiny neozýval na správy, nedvíhal telefón, mohlo mi dôjsť, že si robí jednoducho srandu. Dúfam, že sa pobavil s kamarátmi v krčme a že to nechá jednoducho byť,“ povedala rázne Adela.

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 11:20