Adriana mala v detstve komplikovaný vzťah s otcom.instagram/adrianakarembeusklenarikova
StoryEditor

Detstvo Adriany Sklenaříkovej bolo ťažké: Otec ju neustále kritizoval, bol prísny a ničil jej sny

14.01.2024, 09:00
Celebrity

Slovenská modelka a herečka Adriana Sklenaříková, ktorá už dlhé rok žije vo Francúzku, priznala, že mala veľmi ťažké detstvo. Mama bola pre ňu vzor, no s otcom to nebolo také ružové. Nielenže ju neustále kritizoval a bol prísny, ale ničil jej život a sny. Pozrite sa, čím všetkým si prešla.

Adriana Sklenaříková pochádza z Brezna, no po maturite odišla študovať do Prahy a napokon sa dostala až do Paríža. Aj keď je dnes úspešnou modelkou a herečkou, jej cesta za slávou nebola vôbec jednoduchá. Dôvodom je najmä fakt, že si prešla ťažkým detstvom. S mamou vychádzala veľmi dobre, no s otcom to bolo úplne naopak. Pozrite sa, ako vyzeral ich vzťah.

Kritizoval ju a napomínal

Keďže sa Adriana Sklenaříková narodila počas štúdia svojich rodičov, prvé roky života ju vychovávali starý rodičia. V šiestich rokoch sa napokon vrátila domov. Síce s mamou vychádzala veľmi dobre, s otcom to bolo úplne naopak. „Veľa myslím na svoje detstvo, ktoré nebolo práve šťastné. Moja mama bola úžasná, ale otec bol veľmi prísny. Narodila som sa, keď mal 22 rokov, na môj príchod nebol pripravený,“ priznala známa modelka. Podľa jej slov otec zbožňoval najmä svoju mladšiu dcéru a Adrianu tak neustále kritizoval a napomínal. Často jej hovoril, že je škaredá, sprostá a že nikdy nič nedosiahne. Dokonca jej raz povedal, že ju nemá rád, čo Adrianu veľmi zabolelo. "To ma nútilo k tomu, aby som sa niekomu páčila. Páčiť sa, to znamená, že nás niekto má rád, aj keď to v hĺbke nie je pravda,“ povedala a rozhodla sa odísť študovať medicínu do Prahy, kde sa na ňu konečne obrátilo šťastie.

Nákup plaviek jej zmenil život

Medicínu sa jej síce nepodarilo doštudovať, no za to sa jej pošťastilo niečo úplne iné. Počas nákupu plaviek ju totiž oslovil agent parížskej modelingovej agentúry a pozval ju na kasting, na ktorom bola veľmi úspešná. Aj keď bol spočiatku život v Paríži namáhavý, bola rada, že je ďaleko od otcovej prísnej výchovy. „Môj osud sa ako v rozprávke zmenil za pár hodín,“ priznala Adriana. Okrem toho, že sa jej podarilo dostať do New Yorku a bola tvárou mnohých svetových značiek, dostala ocenenie za najdlhšie nohy na svete. Dnes sa je z nej úspešná žena, ktorej sa darí nielen v profesijnom, ale aj súkromnom živote.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:54