Daniela a Paľo boli spolu v nemocnici. Archiv MAFRA
StoryEditor

Habera s manželkou skončili v nemocnici. Odkaz z nemocničného lôžka

15.01.2024, 10:00
Celebrity

Známy spevák Pavol Habera bude mať v apríli 62 rokov. Hoci na svoj vek vôbec nevyzerá, predsa len si už na svoje zdravie musí dávať oveľa väčší pozor. Zrejme nič nenecháva na náhodu a nedoceňuje ani preventívne prehliadky, ktoré by mali byť po dovŕšení istého veku samozrejmosťou. Daniela Peštová sa do toho pustila s ním (53).

Ak si myslíte, že známy spevák so svojou polovičkou, krásnou top modelkou Danielou Peštovou rieši len krásne chvíle, ktoré život prináša, ste na omyle.

Prevencia

Muži všeobecne na svoje zdravie myslia len veľmi okrajovo. Samozrejme s výnimkou, kedy ich predsa len niečo, hoci aj obyčajná nádcha, položí do postele. Prevencie často považujú za úplnú zbytočnosť a inak tomu zrejme nie je ani v rodine známeho speváka. Rakovina hrubého čreva je jedným z najčastejších nádorových ochorení. Vďaka kolonoskopii však lekári vedia včas prípadný problém odhaliť a nastaviť aj správnu liečbu.

Má v tom prsty Daniela

Aj krásna top modelka sa rozhodla, že toto nepríjemné vyšetrenie absolvuje a nahovorila na to aj svojho manžela. Ten sa o túto skúsenosť podelil aj so svojimi fanúšikmi: „Kolonoskopia -áno, vyšetrenie, pred ktorým máme všetci rešpekt-teda ja určite, ale keď Daniela povedala, že ide, tak som sa pridal a dobre som urobil! Sme v poriadku a máme na pár rokov pokoj. Všetkým, ktorí sa tiež chystajú prajeme veľa zdravia! P.S. Na fotke sme tesne po prebudení, ale vyzerá to tak, že narkózu absolvoval len jeden z nás - hádajte ktorý?“  

image

Daniela a Pavol absolvovali kolonoskopiu.

Instagram/Pavol Habera
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 04:20