Matej prehovoril o jednej z najťazších chvíľ, ktorým ich rodina čelila. amc
StoryEditor

Sajfa: „Bojujem dodnes s vnútornými výčitkami, že všetko malo byť inak.“

12.01.2024, 08:41
Celebrity

Matej „Sajfa“ Cifra (44) je moderátor, ktorý je známy okrem iného aj svojim veľmi signifikantným zmyslom pre humor. No aj on musel v živote čeliť situáciám, kedy mu nebolo veľmi do smiechu. Jednou takou bola určite strata jeho synovca Oscara.

Matejov brat Tomáš s manželkou Stankou prišli o svoje bábätko v tridsiatom ôsmom týždni tehotenstva. Táto strata ovplyvnila celú ich rodinu. Dnes o tejto udalosti otvorene hovoria a prehovoril dokonca aj samotný moderátor.

Stále to prežíva

Stanka a Tomáš Cifrovci sú rodičmi štvorročnej dcérky Sáry a syna Oscara, ktorý ich opustil nečakane a príliš rýchlo. Túto tému sa rozhodli komunikovať nielen obaja manželia, ale po roku a pol o nej prehovoril aj samotný Sajfa v rozhovore so Zuzanou Kovačič Hanzelovou.

Bál sa o Veroniku

Keďže aj Sajfa so svojou manželkou Veronikou sa už v tom čase tešili na príchod druhorodeného dieťatka, tiež syna, bolo toto obdobie pre nich mimoriadne náročné. Sajfa sa bál najmä o svoju tehotnú manželku: „Ja som sa strašne o Verču bál vtedy, lebo ona bola vlastne v šiestom mesiaci tehotenstva, takže ono to už vlastne vrcholilo aj pre nás.“ Bál sa, aby ťarcha toho, čo sa práve v ich rodine odohralo, nemalo negatívny dopad aj na ňu. Celá táto situácia sa ho mimoriadne dotkla a meno svojho synovca má dokonca vytetované na stehne.

Výčitky

Hoci to znie možno absurdne, no Sajfa prežíval dokonca výčitky z toho, že im sa narodilo dieťatko, ktoré je zdravé a jeho bratovi toto nebolo dopriate. „Ja s tým bojujem do dnes, s takými vnútornými nejakými ako keby výčitkami, toho že všetko malo byť vlastne úplne inak.

Opísala strašný moment aj Stanka

Syna mladá žena porodila prirodzene aj keď už bol mŕtvy. "Vyšla som z toalety a ďalšiu kontrakciu mi praskla voda. Ďalšiu kontrakciu vypadlo dieťa. Takže ja som z dvoch centimetrov do 5 minút porodila, čo bolo neuveriteľné. Všetci boli v šoku. Ja som sa skrčila dolu na zem, na svoju jogovú podložku a porodila som si ho do rúk. Hneď som si ho dala na seba," vyrozprávala Stanka, podľa ktorej to bol na jednej strane krásny zážitok kvôli endorfínom a tomu, že drží svoje dieťa. Boli s ním ďalšiu hodinu, kým ho zobrali lekári. Prehliadli ho, no nachytili žiadne životné funkcie.

FOTO Cifrovcov nájdete v GALÉRII TU!!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 08:22