Kamila Magálová končí sa divadlom.archív Mafra
StoryEditor

Herečka Kamila Magálová opúšťa dosky SND. Prečo sa tak známa diva rozhodla?

12.01.2024, 10:38
Celebrity

Obľúbená umelkyňa Kamila Magálová (73), ktorá patrila k stálicami Slovenského národného divadla, ale teraz po 41 rokoch končí Svoje rozhodnutie dlho zvažovala. Fanúšikovia sú v šoku. Pýtajú sa prečo? Rovnakú otázku si pokladali, keď skončila s jej kuchárskou šou Tajomstvo mojej kuchyne. Tú opustila po jedenástich rokoch.

Nepochybne svojim rozhodnutím pomaly sa vytratiť z divadelných dosiek zaskočila mnohých. Kamila Magálová účinkovala nespočetnom množstve predstavení. Či už dramatická alebo komediálna rola, nebolo nič čo by nevedela zahrať. Svojou bezprostrednosťou získala skalných fanúšikov a väčšina jej predstavení bola dlhodobo vypredaná. Divadlá však začala trpieť korona obdobím a veľmi ťažko sa dostávajú do pôvodného režimu. To však nie je dôvod odchodu Magálovej. Tá sa rozhodla už pre pokojný život v ústraní. Proste dôchodok.

Hovorkyňa SND Izabela Pažítková potvrdila, že herečka odchádza: "Pani Kamila Magálová sa sama rozhodla odísť do externého pomeru, teda do dôchodku. Vzájomne sme sa dohodli, že ostáva hrať všetky predstavenia, ktoré má v repertoári," povedala pre svetevity.sk.

Umelkyňa plánuje odohrať všetky rozrobené projekty a začať si užívať život. Je nie len zanietená kuchárka, ale aj záhradkárka. Aktívne sa venuje aj športu, ktorý nepochybne zahrnie do svojho života počas voľna oveľa viac. O konci svojej kariéry prehovorila s dávkou humoru v divadle GUnaGU: "Ja som začínala v pivnici, v Divadle na korze. A končím svoju kariéru v pivnici v Divadle GUnaGU," zasmiala sa.   

Trvalý pracovný pomer v SND ukončila pred časom aj Zdena Studenková, Ján Koleník či Richard Autner. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:09