Herečka aktuálne nemá úsmev na tváriProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Kateřina Brožová v šoku: Pripravili ju o milovaného psíka Jordyho!

11.01.2024, 09:36
Celebrity

Herečka Katarína Brožová (55) odletela pred niekoľkými dňami na vysnívanú dovolenku na Maledivy. Chcela nabrať sily a vychutnať si zaslúžený odpočinok. Rozprávková dovolenka sa však skončila v momente, keď sa k nej dostala hrozná správa.

Brožovej milovaný pes Jordy utiekol z kliniky, kde sa nachádzal v čase jej neprítomnosti. Okamžite vyhlásila pátranie a ponúkla slušné nálezné, bohužiaľ prišla smutná správa.     

Z Malediv stihla herečka poslať fanúšikom odkaz. Vtedy bolo ešte všetko v poriadku: „Ja som taká šťastná… áno mierime do raja v Indickom oceáne,“ pochválila sa z lietadla. Kto jej robil na dovolenke spoločnosť neprezradil, ale štvornohého miláčika Jordyho nechala na klinike pre zvieratká.

Ten sa však zo zariadenia zatúlal a to blondínku postavilo do pozoru. „Prosím o pomoc... môj Jordy - Džordy sa stratil v Prahe Řepy. Utiekol z kliniky Jaggy, keď ho venčili, prosím zdieľajte, prosím hľadajte. Je veľmi dobrý, ale vydesený…,“ prosila Brožová, ktorá samozrejme z takej diaľky nič viac nezmohla. Aby svojho miláčika Rhodéskeho ridgebacka získala späť, tak ponúkla aj slušnú odmenu. Viac ako tisícdvesto tisíc eur.

image

Kateřina Brožová prišla o psa Jordyho. Našli ho mŕtveho.

akb

Najprv to vyzeralo nádejne a v diskusiách sa objavovali informácie, kde podobného hafkáča videli. Bohužiaľ v stredu popoludní sa začala po sociálnych sieťach šíriť správa o smrti psíka rovnakej rasy: „Bohužiaľ vám musím povedať, že psíka pred hodinou zrazil vlak blízko tej veľkej lávky pri stanici Zličín. Mám nehodovú pohotovosť a hovoril som s hasičom, ktorý bol priamo na mieste a potvrdil mi, že sa jedná o hnedého ridgebacka. Ak sa teda nestratil nejaký ďalší, tak to bude bohužiaľ tento psík:(. Osobu na uvedenom čísle som kontaktoval, takže bohužiaľ tak....“ zverejnila herečka.

Ako sa hovorí nádej umiera posledná. Umelkyňa až do posledného momentu verila, že jej miláčik sa nájde. Bohužiaľ našli ho mŕtveho. 

Správu o smrti svojho psieho priateľa potvrdila aj sama Kateřina Brožová. „Zabili mi môjho miláčika. Zveríte člena rodiny, pre ktorého by ste dýchali, veterinárnej klinike, aby bolo o neho po nevyhnutnú dobu postarané, keby prišiel zdravotný problém. Oni ho pustia pri venčení z vodítka, hoci ho nepoznajú a nevedia, ako bude reagovať, aj keď je to starší a nie úplne zdravý pes,“ uviedla zdrvená herečka pre Super.cz. Smutná správa ju zastihla v lietadle pri návrate z predčasne ukončenej dovolenky.

K nešťastnej udalosti sa vyjadril aj riaditeľ kliniky. Kto zlyhal?:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 18:06