Herečka prehovorila o toxických vzťahoch.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Herečka Kateřina Brožová prehovorila o násili a psychoterore. Takto jej muži roky ubližovali!

08.12.2023, 10:01
Celebrity

Herčka Katařina Brožová (55) patrí roky medzi najväčšie krásavice v českom šoubiznise. Štíhla postava, plný dekolt a blond hriva pôsobí na mužov ako magnet. Napriek tomu je už dlhšiu dobu single. Herečka si k sebe len tak niekoho nepustí. Jej strach z toho, že by v ďalšom vzťahu bola opäť iba obeťou domáceho a psychického teroru, je veľký.

Brožová má za sebou sedemročné manželstvo s podnikateľom Zdeňkom Tomanom, s ktorým má dvadsaťdva ročnú dcéru Katarínu, a niekoľko ďalších vzťahov. Posledným oficiálnym partnerom, o ktorom verejnosť vie, bol Jaromír Soukup, ktorý pred časom prechádzal dramatickým rozchodom s Hanychovou. Odvtedy sa Katarína Brožová objavuje sama a v jej živote nie je žiaden osudový muž. Prečo?

„Dávam si pozor, koho si pripustím k telu. Dlhodobé životné skúsenosti a rôzne životné peripetie, ktoré sa spájajú so mnou a s vekom dieťaťa, s túžbou zakladať rodinu, s túžbou jednoducho mať vedľa seba nutne niekoho, alebo existovať v spoločnosti. My ženy sa často bojíme, aj keď si myslím, že som celkom samostatná. Boli časy, keď som tomu podliehala oveľa viac. Nelepím na tom niekoho vedľa seba mať, musím sa zamilovať a musí to jednoducho fungovať po všetkých stránkach,“ uviedla herečka, ktorá v minulých vzťahoch zažila psychické aj fyzické násilie!

„Dostala som sa do situácií, keď som musela veľmi prekonávať svoje psychické prepady, pretože som zažívala veci, ktoré mi skoro zničili život, alebo to mohlo dopadnúť naozaj zle. Stretla som sa s psychickým násilím, s alkoholizmom vo svojom okolí a ďalšími vecami. Nemôžem byť konkrétny, toto sa nahlas nehovorí, ale s násilníkom skúsenosti mám. Bola som klasická obeť,“ povedala blondínka pre blesk.cz.

Pochopila, že nie je zďaleka jediná

„Vlastne mi trvalo strašne dlho, kým som to zistila. Myslím si, že veľa žien, ktoré žijú v podobnom toxickom vzťahu rôzneho druhu, si to jednoducho nechce a ani nemôže priznať, pretože tam sú deti, alebo sa jednoducho bojí odísť, pretože nevie, ako by si v živote poradili. Tie ženy tam takto zotrvávajú a môže to dopadnúť aj zle,“ myslí si Brožová, ktorá nikdy odbornú pomoc nevyhľadala. Obrátila sa na liečiteľa, ktorý pracuje s energiami. Ten jej podľa herečkiných slov pomohol ukázať, kde je problém.

ANKETA
Máte radi herečku Kateřinu Brožovú?

„Ja som v každý vzťah verila, bola som zamilovaná a jednoducho som niektoré veci nechcela vidieť. To tak býva, človek si nerád prizná pravdu, snaží sa to rôznym spôsobom vysvetľovať a ospravedlňovať. Ale ono sa to stále vracia, pretože jednoducho ten problém existuje,“ priznáva blondínka, ktorá sa stretla aj s domácim násilím. „Áno, partner na mňa vystrel ruku. Zahojilo sa to a išla som ďalej. Už je to hrozne dávno a stalo sa to vo výbuchu emócií,“ dodala.

Herečka tvorila pred sedemnástimi rokmi krátku dobu pár s našim neúspešným, bývalým politikom Borisom Kollárom. Ten už má na konte šestnásť detí.   

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 11:14