Modelka Andrea Verešová si na výzor vždy potrpela.Archiv MAFRA
StoryEditor

Andrea Verešová nechápe, akým štýlom randí jej syn. Je to zvláštne, vyjadrila svoje znepokojenie

10.01.2024, 16:38
Celebrity

Bývalá modelka a príležitostná herečka Andrea Verešová (43), ktorá aktuálne hviezdi v novej rozprávke Perinbaba a dva svety je matkou dvoch tínedžerov. Chápe, že k tomtuo veku už patria prvé lásky a svojim deťom nepráni v randení. Skôr ich podporuje a dáva im aj rady, ako sa správne tomu druhému venovať. Zhrnula, že to majú v súčasnej digitálnej dobe oveľa náročnejšie. Syna Tobiáša (14) už poučuje.

Modelka a influencerka Andrea Verešová vie čo obnáša dnešný digitálny svet. Všetko, ale má mať podľa nej svoje hranice: „Od doby covidu je taký ten trend, že sa všetko rieši od počítača a telefónu,“ myslí si Verešová a na svojho štrnásťročného syna Daniela prezrádza, že sa mu ani nechce chodiť von, a tak ho prehovára, aby svoju kamarátku pozval aspoň domov na kakao. „Som taká prajúca matka a som veľmi šťastná, keď sú aj deti šťastné,“ vysvetlila v šou u Jana Krausa.

Nedávno, keď mal jej syn Tobiáš dievčenskú návštevu, zastihla ich, ako syn sedí pri počítači, na hlave má slúchadlá a hrá hru. Jeho kamarátka zatiaľ sedela vedľa neho a fandila mu. „Snažila som sa mu vysvetliť, že takto to nefunguje, že to nie je tak, že by dievčatá bavilo sledovať chlapcov, ako hrajú. Ale on mi vysvetlil, že je to ako športový zápas. ‚Mami, ani ty nehráš futbal, ale baví ťa sa pozerať...‘ teda ja moc futbal v televízii nesledujem, ale pochopila som ten ich pohľad na vec. Každopádne takto to s dievčatami nefunguje,“ myslí si Verešová

Svojej šestnásťročnej dcére Vanesse naopak s ničím neradí, ale už sa jej vraj párkrát vypytovala, či niekoho má alebo či nechce niekoho pozvať domov: „Ona sa na mňa vždy tak škaredo pozrela a vyguľovala oči,“ povedala modelka. „Viete, ja mám pocit, aj keď to znie ako také klišé, že pre nás matky tie deti zostanú až do šesťdesiatich detičkami. Vždy to pre mňa budú moji miláčikovia a moje malé deti,“ hovorí naša úspešná modelka, ktorá sa za manželom presťahovala do Česka. Keďže tam má rozbehnutú slušnú kariéru rozhodla sa dvojica usadiť práve tam. „Manžel má veľkú advokátsku kanceláriu v Plzni, takže to má z Přeštic, kde žijeme, blízko, a ja som sa prispôsobila,“ zhrnula kráska.

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:13