Andrea Verešová v Karlových Varoch.
StoryEditor

Andrea Verešová dorazila do Varov s tridsiatimi piatimi pármi topánok. Garderóba kráľovny

04.07.2023, 12:03
Celebrity

Modelka Andrea Verešová (43) si na svoj výraz vždy potrpela- Na prestížnych spoločesnkých večierkoch vyverala takmer vždy dizajnové róby od jej dvornej návrhárky. Inak tomu nebolo ani na filmovom frstivale v Karlových Varoch, kde Andrea musela byť pár dní neprehliadnuteľná.

Ak si niekto potrpí na svoj vzhľad, tak je to rozhodne modelka a influencerka Andrea Verešová. Tá sa zmienila, že si tento rok na festival priviezla štyri kufre napchaté šatami a doplnkami. Pri pohľade do jej provizórneho šatníka je možné tipnúť, že jeden kufor zaplnila len topánkami.

Andrea Verešová sa pochválila svojim provizórnym šatníkom a zároveň botníkom, ktorý si vytvorila v hotelovej izbe na festivale vo Varoch. "Moje kráľovstvo," napísala modelka k videu, ktoré zbežne natočila na mobil.

V ňom ukazuje večerné šaty zavesené na ramienku, ktorých je celkom 12, a pod nimi má na zemi vyskladaných viac ako 35 párov rôznych topánok na vysokom podpätku.

Ako je vidieť, Andrea nič nenecháva na náhodu a na všetky akcie, ktorých sa s manželom Danielom Volopichom počas festivalu zúčastňuje, je plne vybavená.

FOTO celého šatníka v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 08:07