Toto sú najväčšie celebritné kauzy roku 2023.instagram/ dominikamirgovaofficial
StoryEditor

Šokujúce, škandalózne a nečakané: Toto sú najväčšie slovenského šoubiznisu roku 2023

07.01.2024, 19:00
Celebrity

V slovenskom šoubiznise sa stále niečo deje a v roku 2023 tomu rozhodne nebolo inak. Mnohé známe celebrity prekvapili nečakanými priznaniami, rozchodmi či šokovali škandálmi. Aby sme si spoločne zrekapitulovali a spomenuli si na to, čo a v plynulom roku udialo, pripravili sme si pre vás pripravili súhrn najväčších káuz roku 2023.

Celebrity slovenského šoubiznisu nedokážu ohúriť a zaujať verejnosť len svojím talentom, dokonalým vzhľadom či luxusným životným štýlom, ale občas aj nečakanými priznaniami, rozchodmi a škandálmi. V roku 2023 sa toho udialo naozaj veľa, no my sme si pre vás pripravili súhrn tých najväčších káuz, o ktorých sa v šoubiznise hovorilo naozaj veľmi dlho.

Podvedená Dominika Mirgová

Speváčka Dominika Mirgová tvorila s Petrom Zvolenským priam idylický pár, no po 10 rokoch stabilného vzťahu prišiel šok. V novembri minulého roku totiž po sociálnych sieťach začala kolovať fotografia, ktorú uverejnila mladá Klára z Trnavy. Okrem toho, že sa na nej nachádzal aj Dominikin Peter, Klára zverejnili fotografiu so srdiečkom. Najhoršie na tom je, že známa speváčka sa túto informáciu dozvedela len kvôli médiám. Tvrdí, že je smutná a sklamaná z toho, že sa o tejto zrade nedozvedela najskôr od človeka, s ktorým strávila 10 rokov.

Najprv rozchod, potom nová priateľka

Moderátor a herec Michal Hudák najprv prekvapil slovenskú verejnosť nečakaným rozchodom so svojou dlhoročnou partnerkou Denisou, s ktorou má syna Huga a napokon šokoval tým, že dva mesiace po krachu stabilného vzťahu, si už stihol nájsť novú priateľku Lenku. V plnej paráde sa s ňou dokonca ukázal ak na finále šou Česko Slovensko má talent. Našťastie, túto radostnú novinu oznámil aj svojej bývalej partnerke, ktorá je z jeho novej lásky nadšená.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:59