Toto sú najväčšie celebritné kauzy roku 2023.instagram/ dominikamirgovaofficial
StoryEditor

Šokujúce, škandalózne a nečakané: Toto sú najväčšie slovenského šoubiznisu roku 2023

07.01.2024, 19:00
Celebrity

V slovenskom šoubiznise sa stále niečo deje a v roku 2023 tomu rozhodne nebolo inak. Mnohé známe celebrity prekvapili nečakanými priznaniami, rozchodmi či šokovali škandálmi. Aby sme si spoločne zrekapitulovali a spomenuli si na to, čo a v plynulom roku udialo, pripravili sme si pre vás pripravili súhrn najväčších káuz roku 2023.

Pravda o pomere s Kolárovským?

Pamätáte si na spoveď Matúša Kolárovského, ktorý na sociálnych sieťach priznal, že bol závislý na drogách? V tom prípade si spomeniete aj na to, čo sa stalo po tom. Na jeho priznanie totiž zareagoval moderátor Tomy Kotty, ktorý si sám o sebe prešiel škandálom s dobitou Ráchel Karnižovou. „Snažíš sa hrať na katolíckeho ufňukaného chlapca na Instagrame, a to len preto, aby si sa zo všetkého vyvliekol, aby to nemalo náhodou fatálne následky. Takisto, ako keď si tĺkol Nikolu, ako keď si nabúchal twiinsku na hajzli,“ odkázal v hneve Matúšovi. Veronika Nízlová bola tak opäť verejne ponížená, no radšej sa k situácii nevyjadrovala.

Kollár a jeho partnerky

Politik Boris Kollár je známy najmä pre množstvo svojich detí, no rovnako sú známe aj niektoré jeho partnerky a kauzy s nimi spojené. Rok 2023 bol preňho naozaj náročný. V júni sa jeho expartnerka Barbora Richterová priznala, že ju Boris zbil na dovolenke v Miami a že svoje deti zanedbáva. O čosi neskôr sa prevalila kauza medzi Borisom a Emou Ferusovou, ktorá tvrdila, že ju na potrat poslal dvakrát. Aj keď zverejnila údajné dôkazy a správy s Borisom, zatiaľ sa spravodlivosti nedočkala.

Ďalšie nešťastie sestier Nízlových

Twiinsky prežívajú jedno nešťastie za druhým. Začiatkom apríla totiž speváčka Daniela Nízlová a herec Victor Ibara prekvapili tým, že tvoria pár. Napokon šokovali verejnosť tým, že spolu čakajú dieťa. Síce spočiatku žiarili šťastím a s láskou sa pripravovali na príchod dieťaťa, asi to bolo na Victora prirýchle a Danielu opustil.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 11:58