S touto silvestrovskou manikúrou rozhodne zažiarite.dreamstime
StoryEditor

Vyberiete si trblietky či naopak jemnosť? Toto je najkrajšia silvestrovská manikúra

28.12.2023, 17:00
Krása a móda

Pripravili ste sa na Silvestra naozaj dobre? Okrem rezervácie najlepšieho stolu v bare, chaty na víkend či kupovania ohňostroju by ste nemali zabudnúť ani na svoj vzhľad. V prvom rade je dôležité vhodné oblečenie a napokon doplnky, ako sú napríklad nalakované nechty. Aby ste do nového roku vstúpili s gráciou, prinášame vám zopár tipov na najkrajšiu silvestrovskú manikúru.

Máte radšej jemnejšiu manikúru alebo sa nebojíte skúsiť aj niečo odvážnejšie? Tak či onak, na Silvestrovskú noc by ste mali poriadne pripraviť aj svoje nechty. Aby pôsobili naozaj dokonale a zaujali na prvý pohľad, je dobré poznať súčasné trendy, ktoré spájajú eleganciu či jemnosť, ale aj sofistikovanosť a nebojácnosť. Pozrite sa, s akou novoročnou manikúrou môžete očariť každého.

V jednoduchosti je krása

Ak na Silvestra zvolíte výrazný outfit, doplnok v podobe manikúry by mal byť jednoduchý. Skvelou voľbou tak pre vás môže byť štýl známy ako baby boomer. V ňom sa prelínajú dve farby, a to svetloružová na spodnej časti nechtu a biela na jeho špičke. Keďže sa jedná o oslavnú príležitosť, môžete zvoliť striebornú alebo zlatú spodnú časť.

Sofistikované a trendy

K jednoduchému outfitu sa naopak hodia výrazné doplnky. Okrem masívnych náušníc či trblietavých topánok môžete zvoliť manikúru so vzorom mačacích očí. Namiesto tmavých farieb však siahnite po svetlejších odtieňoch, ako je zelená, ružová či fialová.

Farebné končeky nechtov

Francúzsku manikúru obľubuje veľké množstvo žien. Na konci roku však nie je trendy  tá klasická, ale minimalistická a zároveň odvážna. V popredí totiž nie sú biele a jemné odtiene na končekoch nechtov, ale výrazné farby, ako je napríklad oranžová, ružová, fialová, modrá či žltá.

IN je zelená farba

Ak máte rady jednoduchosť aj pri manikúre a nepotrpíte si na vzory či prelínanie farieb, skvelým pre vás môže byť tohtoročný trendy odtieň zelenej. Je úplne jedno, či zvolíte olivovú alebo tmavú zelenú farbu, rozhodne očaríte a zapôsobíte.

Všade samé trblietky

Trblietky na nechtoch môžete pokojne nosiť celoročne a nie len na nový rok, hoci pravdou je, že v zime k nim ženy inklinujú o niečo viac. Ak nechcete, aby vaše nechty vyzerali príliš slávnostne, dajte si trblietky len na jeden či dva nechty.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 11:44