Rytmus a Jasmína museli krátko po Vianociach riešiť krádež v ich domácnosti.Instagram/Jasmina Alagic
StoryEditor

Hodnota šperkov, o ktoré okradli Rytmusa vás šokuje! Zlodej vyčíňal priamo v ich spálni

03.01.2024, 08:00
Celebrity

Pred pár dňami verejnosť šokovala správa, že známeho rapera Rytmusa (47) a jeho manželku Jasminu Alagič (34) okradli. Dvojica si to všimla až pár hodín po príchode domov. Zlodej svoj lup našiel priamo v spálni slávnej dvojice.

Jasmina a Patrik prezradili nielen hodnotu ukradnutých šperkov, ale aj to, prečo ku krádeži vôbec došlo. Dvaja maskovaní muži im za denného svetla vybielili dom. Hviezdny pár ostal v šoku a z rodinného domu v Malinove plánujú spraviť nedobitnú pevnosť.

Verejné vyhlásenie

Rytmus s manželkou Jasminou sa krátko po krádeži rozhodli o incidente prehovoriť. Podľa ich slov malo prísť ku krádeži počas bieleho dňa a to vtedy, keď neboli práve doma. Ani jeden z nich zrejme nepredpokladal, že by sa im niečo podobné vôbec mohlo prihodiť. Aj to je zrejme dôvod, prečo dom pri odchode nezabezpečili alarmom, hoci ním disponuje. Pre oboch je to lekcia, a chcú, aby sa z ich chyby poučili aj ostatní: „Berieme to ako lekciu, a tú lekciu cez nás posúvame aj vám. Pretože, ak náhodou idete von čo i len so psíkom na päť minút počas bieleho dňa cez víkend, prosím vás alarmujte a zapnite všetky zabezpečovacie systémy, ktoré na vašom dome máte.“ Za dolapenie zlodejov vypísali odmenu. Každý, kto im pošušká dôveryhodný tip dostane finančnú odmenu. Sumu pár konkretizovať nechcel. Pohybuje sa však v tisíckach eur, naznačila moderátorka. 

Jasmína prišla o veľa

Sympatická moderátorka priznala, že o šperky prišla najmä ona, keďže na rozdiel od jej manžela svoje cennosti neodložila do trezora. Známy raper priznal, že šperky a hodinky o ktoré ich okradli boli v hodnote zhruba 80 tisíc eur. Svojej manželke dal verejný prísľub, že jej túto stratu vynahradí.  Zároveň vyhlásil, že: „Všetko, čo sa dá kúpiť je lacné“.

Moderátorka vyhlásila, že za luxusnými kúskami nesmúti no azda nepotešia ani zlodejov. Jej hodinky aj prstene majú totiž vygravírované mená či dátumy. Tým pádom háda, že na čiernom trhu bude komplikované ich predať. Prípadne ich ľahšie dolapia. Čas ukáže či práve toto bude stopa. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 23:32