Simona SalátováARCHÍV
StoryEditor

FOTO Odpadnete, podľa čoho má komička Simona Salátová zoradené knihy. Abeceda to nie je!

05.01.2024, 15:00
Celebrity

Simona Salátová (30) je jednou z našich najlepších komičiek. No okrem skvelého zmyslu pre humor má očividne aj výborný vkus. Pred pár mesiacmi si začala budovať so svojim, dnes už manželom nové hniezdočko. A podľa fotiek, ktoré z času na čas zverejní, si na jeho zariaďovaní dala záležať. Neuveríte, podľa čoho má zoradené knihy v knižnici...

Simona má zjavne veľmi rada farby. Často ju môžete vídať práve vo výraznom a pestrom oblečení. A práve farby dominujú aj v jej domácnosti. 

Dobrý vkus

Simona je zdá sa plná prekvapení. Tým najväčším prekvapila svojich fanúšikov ku koncu roka, keď si nečakane zobrala len pár dní pred Vianocami svojho dlhoročného priateľa, Teodora, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Joe Trendy. Simona stavila na krásne biele šaty a vyzerala v nich skutočne čarovne. O jej dobrom vkuse svedčia aj jej bežné outfity a dokonca aj to, ako si zútulnila svoj nový byt.

Hlavne farebne

Komička zjavne inklinuje k farebným prvkom. Odráža sa to aj na zariadení v jej byte. Červená pohovka, fialové kreslo, modré stoličky či farebné doplnky. Zdá sa vám, že to znie ako poriadny chaos? Práve naopak. Všetko v jej domácnosti dokonale ladí a možno aj práve vďaka množstvu farieb je stále tak pozitívne naladená a plná optimizmu. Niet sa čo čudovať, je predsa dokázané, že farby vplývajú aj na vašu náladu.

Prekvapia vás najmä knihy

O Simone je známe, že jej veľkou vášňou sú práve knihy. Číta veľa a často a vidno to aj na jej knižnici, ktorá v sebe skrýva rôzne skvosty. Mnoho ľudí sa zaoberá otázkou, ako svoje knihy zoradiť. Niektorí ich majú zoradené podľa žánru, iní podľa autorov, abecedy no komička má knihy v knižnici zoradené podľa farieb. Červené k červeným, modré odtiene k modrým a ružové k ružovým. Pôsobí to veľmi príjemným dojmom, veď posúďte sami v GALÉRII.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:58