Simona a TeodorInstragram/Simona Salátová
StoryEditor

Komička Simona o svojom manželovi: Toto na ňom neznáša. Ktorú hádku dokáže stále vyťahovať?

07.03.2024, 10:57
Celebrity

Stand up komička Simona First (30) sa len nedávno vydala za komika Teodora (36), ktorého každý pozná pod menom Joe Trendy. Aj keď sú harmonický pár i oni sa dokážu poriadne rafnúť. Ešte pred svadbou vznikol medzi nimi jeden konflikt, ktorý trvá do dnešných dní. Čo také rozdeľuje inak zohranú dvojicu?

Simona Salátová dnes už Simona First je úspešná stand-up komička a aj tú najdramatickejšiu príhodu zo života vie podať humorným spôsobom. Ináč tomu nebude ani v relácii Hit roka, kde divákov nechá nazrieť do jej temnejších stránok súkromného života, ale nemôžete sa prestať smiať.

Humoristke dokáže neskutočne liezť na nervy, keď jej manžel začne zhŕňať veci. Doteraz nepochopila, čo to má za záľubu: "Všetko znáša. Čoho má dva kusy začne to zbierať. Prisahám. Donedávna zbieral plechovky z nápojov. Prázdne. Ja neviem prečo," pokrútila hlavou. "V podstate máme ešte jeden rozbehnutý konflikt, ktorý takmer zabránil môjmu manželstvu. Je som totiž zničila krabicu z lega. Ale to lego bolo už postavené. Údajne mu to uberalo hodnotu. Ale, že nám ta krabica zbytočne uberá priestor, to nebol argument. Nerozumiem," zhrnula neveriacky. "Toto vždy večer, keď pokojne zaspávame, to pripomenie," nemala Simona s manželom zľutovanie a všetko na neho vytiahla. 

Veď sa pozrite vo videu

Simona o manželových temných stránkach.

Simona o manželových temných stránkach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:59