Gabriela je úspešnou nutričnou terapeutkou.Instagram/Gabriela Peacock
StoryEditor

Táto krásna Češka sa presadila v britskej kráľovskej rodine. Radiť si od nej nechal aj prince Harry

03.01.2024, 14:00
Celebrity

Gabriela Peacock (44) je úspešná nutričná poradkyňa, ktorá pôsobí vo Veľkej Británii a jej klientami sú členovia kráľovskej rodiny, princezná Eugénia, Beatrice, ale aj známy spevák, James Blunt. Gabriela sa riadi výskumami a praktikami, vďaka ktorým budete mať zdravé a štíhle telo, no zároveň sa môže tešiť z dlhovekosti.

Je skutočne len pár hlavných zásad, ktoré sa dajú pohodlne zvládnuť a vy sa tak prvých výsledkov dočkáte už o pár týždňov.

Stres nie je zlý

Podľa Gabriely väčšina ľudí žije v absolútnom komforte. Nikdy nepociťujete hlad či chlad, doprajete si to, na čo máte chuť a kedy vás táto chuť prepadne. Podľa jej slov, by ste sa mali oveľa častejšie vystavovať takzvanému hormetickému stresu, ktorý je naopak dobrý. Tento stres mávajú napríklad ľudia, ktorí pravidelne dodržiavajú pôst, alebo tí, ktorí sa otužujú. Práve tento stres je jedným z prostriedkov, ako sa dožiť dlhovekosti.

Nejedzte celý deň

Gabriela svojim klientom radí, aby zmenšili okno, počas ktorého prijímajú potravu. Je to dobre známy intermittent fasting, alebo prerušovaný pôst. Týmto sa riadia napríklad aj samotní členovia kráľovskej rodiny, ktorí začínajú svoj deň skorším obedom, pričom raňajky vynechajú. No rozhodne by ste si na obed nemali dať len zeleninový šalát. Práve naopak. Vaše  jedlo by malo byť síce zdravé, no sýte.

image

Spolupracuje s mnohými zvučnými menami.

Instagram/Gabriela Peacock
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:34