Dvojica sa zobrala v tajnosti.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Hanychová sa síce vydala za Dopitu, jej zväzok s Jakubom Prachařom však stále trvá! Kde je problém?

02.01.2024, 09:23
Celebrity

Stalo sa jej to čo dvojici Tatiana Kuchařová (36) a Ondřej Brzobohatý (40). Síce sú od seba, ale pred Bohom sú svoji. Influencerka Hanychová (39) si musela na obrad v kostole tentokrát nechať zájsť chuť. Vadilo jej to?

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, to ale nie je prípad Agáty Hanychovej. Tá sa nielenže v septembri tohto roku dala dokopy s Mirkom Dopitom, s ktorým má syna Kryšpina a s ktorým jej vzťah už raz nevyšiel, rozhodla sa za neho na zámku Roztoky vydať. Svadba mohla, ale prebehnúť iba civilná, hoci je Hanychová veriaca.

image

Tri mesiace po rozchode si vystrojila svadbu.

aah

Cirkevnú svadbu totiž absolvovala s hercom Jakubom Prachařom v roku 2013. A hoci už pár rokov nie sú manželia, pred bohom sú stále svoji: „Stále som pána Prachařa, takže sme sa s Mirkom nemohli vziať v kostole. Ja, keď som videla, aké je to zložité, čo robí Brzobohatá Kuchařová, tak to tak nechám. Myslím si, že je to tak fér. S Jakubom mám aj dieťa. Neviem akurát, čo s Jaromírom, aby si ma mohol tiež zobrať. Aby som patrila všetkým trom,“ povedala Agáta uštipačne v rozhovore pre extra.cz, Otcovi jej dcéry Mii, Jakubovi Prachařovi o svadbe nepovedala. Avšak jej súčasný manžel a exmanžel podľa jej slov majú dobrý vzťah: „Miro si vyzdvihoval od Kubu Miu a bolo to v pohode. Tí dvaja si nemôžu nič vyčítať. Kuba ma Mirovi prebral. Ako sa bude tváriť Jaromír, neviem,“ dodala Hanychová. 

Mnohí čakali na jeho reakciu, ale ústa si na špacír nepustil: „Nebudem to komentovať a vyjadrovať sa k tomu," povedal rázne šéf Barrandovu

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:45