Novomanželia Simona a Teodor.Instragram/Simona Salátová
StoryEditor

Simona Salátová prezradila, či bola ich svadba dlhodobo plánovaná. Takto to bolo...

17.12.2023, 14:00
Celebrity

Simona Salátová včera prekvapila svojich fanúšikov správou, že sa vydala za svojho dlhoročného partera, Tea. Pre mnohých to bol šok, no zároveň sa vynárali otázky, či svadbu dlhodobo plánovali, no držali to v tajnosti, alebo sa pre tento krok rozhodli spontánne.

Simona bola zasnúbená už niekoľko mesiacov, no ona sama sa viackrát vyjadrila, že svadbu zatiaľ na konkrétny dátum neplánujú. Zdá sa však, že sa plány na poslednú chvíľu zmenili.

Takto to bolo

Včera mnohých ľudí prekvapilo video, ktoré zverejnil Joe Trendy.  Bol v ňom so Simonou, oblečnou v krásnych svadobných šatách a priznali, že sú z nich už pár minút manželia. Ani jeden z nich svadobné prípravy neavizoval, preto to bolo pre mnohých veľkým prekvapením. O pár hodín na to Simona vysvetlila, ako to vlastne bolo: „Pred týždňom sme si na káve povedali, že nás nebavia neustále otázky o svadbe. A tak reku, že či sa nevezmeme.“ Podľa jej slov všetko vychádzalo na 100%, od úradu, kde si snúbenci povedali svoje áno, až po nákup svadobného oblečenia. Simona veru výberom šiat netrávila hodiny ako iné nastávajúce nevesty. Práve naopak. Kúpila si ich cez internetový obchod a musíme podotknúť, že jej veľmi pristali a vyzerala nádherne. „Bolo tu úžasné a rýchle, pretože obaja už cestujeme na vystúpenia. Takto sme to chceli. Veselo, s najbližšími a aj s prácou, ktorú obaja milujeme. Určite vám o tom v dohľadnej dobe povieme viac ale na teraz, ďakujeme. Ďakujeme, že okolo seba a aj tu na sieťach máme prajných ľudí, pri ktorých sa na nič nemusíme hrať a môžeme robiť veci podľa svojho.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 07:10