Svadba
StoryEditor

Tajná svadba v slovenskou šoubiznise! Týždeň pred Vianocami si povedali svoje „áno“!

16.12.2023, 15:58
Celebrity

Komička Simona Salátová a jej partner Teodor First, ktorého mnohí poznáte pod umeleckým menom, Joe Trendy si dnes povedali svoje áno! O tomto ich kroku vedeli len ich najbližší a o krásnu novinu sa podelili až vo chvíli, keď sú z nich manželia.

Simona už má za sebou jedno nevydarené manželstvo, no s Teodorom tvoria pár už niekoľko rokov a dnes sa svoju lásku rozhodli aj spečatiť.

Priatelia s benefitmi

Simona nedávno v jednom rozhovore uviedla, že s Teom, ako ho ona sama oslovuje boli kedysi len priatelia s benefitmi. Ani jeden z nich nechcel vážny vzťah, no to sa časom zmenilo. Joe mal údajne strach aj z toho, že Simona má z predošlého manželstva syna, Damiána. Dnes ju práve on odviedol k jej vyvolenému.

image

Simona a Teodor.

Instagram/Simona Salatova
image

V sprievode svojho syna.

Instagram/Simona Salatova

Tajná svadba

Obaja komici sa len pred malou chvíľou podelili s verejnosťou o to, že sa rozhodli spoločne kráčať životom ako manželia. Je to pomerne nečakaný krok, keďže samotná komička niekoľkokrát uviedla, že svadbu síce plánujú, ale momentálne sa rozhodli financie vraziť skôr do ich spoločného bývania. Kto vie, či to bola z jej strany len taktika, alebo sa k tomuto kroku odhodlali spontánne. Simona zvolila krásne zdobene midi šaty, jednoduchú vizáž a bola z nej nádherná nevesta. Mladomanželom gratulujeme!

image

Simona ako pani First.

Instagram/Simona Salatova
image

Simona zvolila bohato zdobené svadobné šaty.

Instagram/Simona Salatova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:55