Peter Makranský a manželka Mirka.Instagram/Peter Makransky
StoryEditor

Tieto páry so svadbou dlho nečakali. Svadobné zvony im zazneli po pár mesačnej známosti

17.02.2024, 14:00
Celebrity

Manželstvo dnes pre mnohé páry znamená prežitok, ktorému nedávajú žiadny zvláštny význam. Práve naopak. Považujú ho za zbytočné a prehlasujú, že na to, aby boli šťastní papier nepotrebujú. A sú tu naopak aj ľudia, ktorí do manželstva vhupnú po veľmi krátkej dobe. Niektoré sa javia ako správny krok, iné, že to bolo unáhlené rozhodnutie, ktoré častokrát končí rozvodom. Aj týmto párom zneli svadobné zvony už po pár mesačnej známosti.

Niektorí už majú za sebou aj rozvod. Pre iných to bol zatiaľ šťastný krok a niektorí to absolvoval len nedávno a či to bolo správne rozhodnutie sa uvidí až časom. Presne ako v prípade sestry jednej z našich speváčok, Martin Schindlerovej, Mariany.

Mariana Schindlerová

U Schindlerovcov mali uplynulé mesiace veselo. Minulé leto sa oženil Martinin brat Marek a začiatkom tohto roka zazneli svadobné zvony aj jej sestre Mariane. Táto svadba však rodinu zrejme trošku prekvapila, keďže si mladomanželia na nejaké zdĺhavé spoznávanie nedali na čas a manželstvo uzatvorili len po päť mesačnej známosti.

image

Sestra Martiny Schindlerovej Mariana, sa vydala po päť mesačnej známosti.

Instagram/Martina Schindlerova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:45