Fenomén21.
StoryEditor

Priznanie Martina Nikodýma: Nie je pravda, že vianočnú výzdobu robím kvôli deťom

14.12.2023, 14:10
Celebrity

Moderátor Martin Nikodým sa presťahoval do domu, kde si plánuje tento rok prvýkrát vychutnať s rodinou Vianoce. Intriér má ako každý rok náležito vyzdobený. Ak to ešte o ňom niekto nevie, tak svetielka sú jeho!

Moderátor Martin Nikodým konečne priznal, že miluje Vianoce a všetky tie svetielka okolo. Celý život sa vraj tvári, že výzdobu robí kvôli deťom, ale nie je to pravda, robí to kvôli sebe. Tento rok sa vraj „hecol“ a odhodlal sa aj na pečenie.

Či však bude zo svojho ochutnávať je otázne. Z covidového obdobia si nesie so sebou niekoľko kíl, ktoré sa mu nedarí zhodiť. 

Od začiatku pandémie nabral päť kíl a ani nevie kde a ako. Novoročné predsavzatia si už však nedáva. Ako skonštatoval aj Marián Miezga, to sa aj tak hneď 2. januára pokazí. Martin dodal, že aj vo fitkách to vraj vidno, že sú preplnené len do polovice januára a potom už nie a človek tam aj tak musí chodiť pravidelne, aspoň raz do mesiaca. Záhadou jeho spolukapitánky Simony Simanovej je to, že k šťastiu potrebuje obojok, konkrétne špeciálny obojok na free diving – potápanie bez kyslíkového prístroja. S takýmto obojkom sa tento šport trénuje v bazéne. Pochválila sa, že jej rekord je hĺbka 43 metrov, čo je cca 12 poschodí.

Pozrite si ukážku

Martin Nikodým o Vianociach a miernej nadváhe.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 11:03