Dara si k hustej hrive pomáha trikmi.Profimedia
StoryEditor

Prasklo tajomstvo Dary Rolins: Musím to priznať, takto fanúšikov zavádzam!

22.11.2023, 10:53
Celebrity

Ako speváčka a verejne známa osoba sa o seba Dara Rolins (50) intenzívne stará, aby pred publikom aj kamerami vyzerala vždy skvele. Ako to ale vyzerá v zákulisí a domácnosti, kam oči verejnosti nedohliadnu?

O svoj vzhľad Dara Rolins dbá aj mimo žiary reflektorov. Jednou z najväčších pých speváčky sú dozaista vlasy, ktorým venuje náležitú starostlivosť. Väčšinu času im totiž dáva pekne zabrať: „Musím sa priznať, že ja sa o vlasy musím naozaj starostlivo starať. Dosť často, špeciálne na vystúpeniach, mám príčesky, pretože lusknutím prsta mi nenarastú až k zadku. Ale my speváčky takto čarujeme často,“ prezradila Rolins serveru vlasta.cz.

ANKETA
Viete si Daru predstaviť inú, ako blondínku?

Pribúdajúce roky speváčka maskuje pomocou estetických zákrokov. Čo ale zatiaľ riešiť takmer nemusí, sú šediny, ktoré ženy trápia mnohokrát už aj pred tridsiatkou!

Dara sa so šedinami síce stretáva, ale nie tam, kde by ich človek primárne očakával: „Treba som ich objavila v obočí, také zvláštne miesto. Ale môj kaderník alebo tí ľudia, čo sa mi hrabú vo vlasoch, mi hovorili, že je to neuveriteľné, ale že nemám ani jednu šedinu. Takže vo vlasoch nič,“ pochválila sa Rolins, u ktorej by šedivé vlasy neboli výrazné aj vďaka blonďavému odtieňu hrivy.

Svetlá farba vlasov k speváčke neodmysliteľne patrí. V minulosti sa však hrala s možnosťou vlasy stmaviť. „Asi týždeň som vydržala s tmavou farbou. Ale pripadala som si ako myška. Ako mám hnedé oči, proste Dara je bloncka,“ dodala humorne. Príčesky, parochne a predĺžené vlasy už nie sú u celebrít žiadne tajomstvo.  

FOTO v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 15:18