Hana Lasicová.Instagram/Hana Lasicova
StoryEditor

Hana Lasicová: Neuveríte, aký dar dostala od svojho exmanžela a čo ukázal výsledok genetický testov s jej nebohým otcom

14.11.2023, 08:00
Celebrity

Hana Lasicová (42) si svoje súkromie vždy strážila. Preto bolo pre mnohých veľkým prekvapením, keď pred pár mesiacmi otvorene prehovorila nie len o svojej novej láske, ale aj o rozvode, o ktorom verejnosť netušila. Dnes prežíva jedno z najkrajších období svojho života. No s humorom spomína nie len na svojho slávneho otca, Milana Lasicu, ale aj exmanžela.

Podobne ako jej slávni rodičia sa aj Hana sa venuje umeniu. Je z nej úspešná scenáristka a spisovateľka. S otcom si však dali urobiť genetické testy.

Aká matka...

V rodine Milana Lasicu platí, že každý rodič má jedno dieťa, ktoré sa tak trošku podalo práve ne neho. Kým Hana je celý otec, jej mladšia sestra Žofia je skôr podobná ich mame, Magdaléne Vašáryovej. Ukázali to dokonca ja genetické testy, ktoré celá rodina absolvovala. „Nám s otcom vyšlo, že máme nejakú tú DNA Martina Luthera.“ V Show Jána Krause však prezradila aj to, že sestra Žofia a mama Magda Vašáryová majú úplne inú genetickú líniu.

Vianočné darčeky

V rozhovore sa tiež dotkli témy vianočných darčekov, kde Hana prezradila, že jej ex manžel bol veľmi praktický človek a z jej slov je jasné, že ani neoplýval pri vymýšľaní darčekov práve kreativitou. Jeden rok ho začal riešiť dokonca 24.12. ráno: „Môj bývalý partner sa ma raz spýtal na Vianoce, dvadsiateho štvrtého ráno sa ma spýtal že: „Ak ti darujem diaľničnú známku tak sme vybavení?“. Podľa neho to však bol super darček, rovnako ako voda do odstrekovača do -30 stupňov, ktorý daroval na Vianoce svojej sestre. Ešteže aj to sympatická Hana brala s humorom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:37